Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Έκανε το μπαμ στην γραμμή πυρός ο Όλυμπος Αψάλου

Έκανε το μπαμ στην γραμμή πυρός ο Όλυμπος Αψάλου

Στον Όλυμπο Αψάλου θα αγωνίζεται αυτή την σεζόν ο έμπειρος επιθετικός Μπάμπης Φαφούτης, που μετακομίζει στους ερυθρόλευκους από την Δόξα Μαυροβουνίου, ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή σε γνώριμα λημέρια αφού και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Αψάλου.

Ο ταχύτατος επιθετικός αγωνίστηκε παλιότερα μεταξύ των άλλων, σε Αλμωπό Αριδαίας, ΠΑΣ Ξιφιανής, Άτλα Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης, Ελλήσποντο Κριθιάς Θεσσαλονίκης, Όλυμπο Αψάλου, ΑΣ Πρόμαχοι και Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

Σαφώς και πρόκειται για σπουδαία προσθήκη με τους ανθρώπους του Ολύμπου να θεωρούν δεδομένη την προσφορά του ταχύτατου μεσοεπιθετικού, ενώ να σημειωθεί ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα έχει ξανασυνεργαστεί με τον τεχνικό της ομάδας τον Γιώργο Κοκόζογλου, στο παρελθόν.

4 σχόλια:

  1. Τι γίνεται εκεί στο black mountain.?? Ο ένας μετά τον άλλον φευγιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτον στην ζυγαριά και θα καταλάβεις, δεν στρίβει με τπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΎΝΙΟΥ12 Οκτωβρίου 2023 στις 12:18 μ.μ.

    Ευχόμαστε στον πρώην ποδοσφαιριστη της ομάδας μας, καλή συνέχεια κ πολλές επιτυχίες με την νέα του ομάδα, ο Μπάμπης ήρθε σαν φίλος κ έφυγε σαν φίλος ,τον ευχαριστούμε για την προσφορά του κ ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν, τα διάφορα που γράφονται δεν αντιπροσωπεύουν τον σύλλογο μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365