Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Πριν ακόμα αναλάβει ο νέος Δήμαρχος, κάποιοι ονειρεύονται να γίνουν οι μεθεπόμενοι

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε σήμερα, από την μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή του Νίκου Παρούτογλου, στις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου.

Παρα το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το Πρωτοδικείο ο καταμερισμός των εδρών των συνδυασμών και δεν γνωρίζουμε επίσημα ποια άτομα θα αποτελούν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν ξεκινήσει αρκετά πολιτικά πρόσωπα, κυρίως της καινούργιας αντιπολιτεύσεις, αλλά και μη εκλεγμένοι, να εκφράζουν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις επόμενες εκλογές. Δηλαδή πριν ακόμα αναλάβουν οι επόμενοι, κάποιοι θέλουν να γίνουν οι μεθεπόμενοι. Πριν ακόμα δούμε και κρίνουμε την επόμενη διοίκηση, κάποιοι θέλουν να ξεκινήσουν διεργασίες για να δημιουργήσουν ένα νέο συνδυασμό με τους ίδιους επικεφαλείς.

Οι περισσότεροι, αν όλοι οι επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι από τον χώρο της δεξιάς και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι κινήσεις τους, αλλά και ο «εσωτερικός» δεξιός ανταγωνισμός που θα προκύψει και ποιος ή ποιοι θα κάνουν τελικά την πρόθεση τους πράξη. Επίσης με ενδιαφέρον αναμένονται και οι κινήσεις του Χρήστου Μπάτση και του Δημήτρη Μπίνου, οι οποίοι από 1/1/24 θα είναι οι επικεφαλείς των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.

Όπως και να χει είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τις επόμενες εκλογές οι οποίες θα γίνουν σε 5 χρόνια, αλλά απο τους πρώτους μήνες του νέου έτους και τα πρώτα Δημοτικά Συμβούλια, δειλά δειλά θα αρχίσουν να φαίνονται οι προθέσεις των ενδιαφερόμενων.



10 σχόλια:

  1. Ο χώρος ,οι ψηφοφόροι και το "γήπεδο" όλων αυτών είναι σε χώρο πολύ χαμηλού επιπέδου.
    Η μετριότητα των περισσοτέρων δημ.συμβούλων (κακά τα ψέματα) αλλά και κάποιων υποψήφιων δημάρχων, ανοίγει την όρεξη και σε...άλλους μέτριους που βλέπουν την έλλειψη ανθρώπων με γνώσεις ,εμπειρία,όραμα, σχεδιάγραμμα και καταξίωση ως ευκαιρία.
    Δυστυχώς στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια εκλέχτηκαν άνθρωποι μπορεί καλοί χαρακτήρες αλλά λίγοι στις δυνατότητες να πετύχουν κάτι για τον τόπο μας.
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή μας θα συνεχίσει να είναι η ισχυρή παρουσία των μέτριων συγχρόνως με την ισχυρή απουσία προσωπικοτήτων και μορφωμένων ανθρώπων που απουσιάζουν απ την αρένα της μετριότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ σας ξανά λέω από τώρα ότι αν γίνουν σωστά έργα σωστές δουλειές και την επόμενη θητεία ο παρουτογλου θα είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσω ΑΣΕΠ πρέπει να εκλέγονται... Ο κόσμος δεν πρέπει να ψηφίζει.. ΤΈΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δεν ενδιαφέρονται για τά κοινά οι άριστοι την τύχη μας θά την καθορίζουν οι άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού αυτούς ψηφίζει ο κόσμος.. υπάρχουν άριστοι σε όλα τα ψηφοδέλτια αλλά δεν εκλέγονται..

      Διαγραφή
  5. Ακούγεται πως στα Λουτρά θα βάλει δικά του άτομα σε φύλαξη ,καθαριότητα κλπ..Ας ελπίσουμε να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκανε ο προηγούμενος γιατί θα φύγει με 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ .ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατώτεροι τω ν περιστάσεων όλη η ομάδα του παρουτογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καπτεν Ζέρβας στο πλοίο του δημοτικού συμβούλου... τι μπορεί να προσφέρει ως παρουσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365