![]() |
Ευχαριστήριο |
596 σταυροί προτίμησης, 596 πολίτες της Αλμωπίας με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με ψήφισαν αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν λόγω υποχρεώσεων καθώς η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ήταν δύσκολη υπόθεση λόγω των εκατοντάδων υποψηφίων.
Στη πρώτη μου απόπειρα ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος νιώθω χαρούμενος και δικαιωμένος παρά το τελικό αποτέλεσμα για τον συνδυασμό μου. Είμαι γεμάτος θετικά συναισθήματα και βέβαιος ότι ο αγώνας μας ήταν έντιμος μέχρι τελευταία στιγμή .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση Χρήστο που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε με την επιλογή του να βρεθώ στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Εδώ ζούμε και θα εξακολουθήσουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου από οποιαδήποτε θέση.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα κριτήρια που ψηφίζουμε. Δεν θα έπρεπε να έχουν κάποιο μορφωτικό υπόβαθρο ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν; Δεν αναφέρομαι στο παλικάρι αλλά γενικά. Συγχαρητήρια παιδί μου τα πηγές εξαιρετικά
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλοι για το καλό του τόπου λένε ότι νοιάζονται! Αλλά δεν είναι αλήθεια! Για τις προσωπικες τους φιλοδοξίες νοιάζονται και για την τσέπη τους σχεδόν όλοι,
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μορφωτικό υπόβαθρο το δημιουργούν οι διοικούντες από αρχαίων χρόνων και το κρατάνε χαμηλό για να μπορούν να διοικούν με τον τρόπο που το κάνουν.Πολλές φορές δεν έχουν και οι ίδιοι κάποιο επίπεδο,όπως τον απερχόμενο δήμαρχο και πολλές φορές χρησιμοποιούν την εξουσία π.χ δικαστές ,αστυνομία, στρατό για να επιβάλλουν αυτά που θέλουν.Μερικές φορές το κάνουν με άρτο και θεάματα.Ξεχάσαμε πως πριν από λίγα χρόνια μοίραζαν προεκλογικά, λάδια και μακαρόνια σε φτωχούς ανθρώπους στα χωριά μας για να εκλεγούν και μας σώσουν;Λύθηκε η απορία;
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί τώρα δεν μοίραζαν τυριά λάδια και φακελάκια; Ακόμα κ σε υπ.τοπικους συμβούλους με φακελάκι τους κατεβασανε για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο
ΔιαγραφήΠόσο ισχύει. Συμφωνώ απόλυτα. Βλέπω αυτούς που εκλέγονται με τον νέο Δήμαρχο και πραγματικά απορώ για κάποιους. Μακάρι να βγούμε λάθος και να μας βάλουν γυαλιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήλυπάμαι 7.50,που προσβάλεις τον νυν δήμαρχο με τα υπονοηματα σου για το επίπεδο του .μάλλον μπερδεύεις κάποια πράγματα εκτιμώντας ότι το επίπεδο του καθενός εξαρτάται από την επιστημονική του γνωση.θα δούμε και τα επίπεδα των οσουνουπω εκλεγμένων τα οποία κάθε άλλο επιστημονικη γνώση έχουν.αλλως ψάξε να βρεις τα πτυχία των εκλεγμένων .
ΑπάντησηΔιαγραφή