Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Η μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων, τα ευτράπελα και η επέμβαση της Αστυνομίας

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ευτράπελα
Κανονικά συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στον Δήμο Αλμωπίας, με τις κάλπες να ανοίγουν στις 7:00 το πρωί και μα κλείνουν στις 19:00 το βράδυ.

Η ροή των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα είναι πολύ μεγάλη. Θυμίζουμε πως οι εγγεγραμμένοι πολίτες στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Αλμωπίας είναι 30.230, οι 19.886 στην Δημοτική ενότητα Αριδαίας και οι 10.344 στην Δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα ψηφίσουν πάνω από 20.000 άτομα, με τα πρώτα αποτελέσματα από τα εκλογικά κέντρα να αναμένονται στις 8 παρά και ασφαλή συμπεράσματα για το αποτέλεσμα μετά τις 9:30 το βράδυ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ευτράπελα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, σε εκλογικό κέντρο τοπικής κοινότητας χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, αφού ανέβηκαν τα πνεύματα μεταξύ εκλογικών αντιπροσώπων δύο συνδυασμών, χωρίς η κατάσταση να εκτραπεί.

7 σχόλια:

  1. Ο ένας από τους δύο που ήθελε να πλακωθεί θέλει να γίνει και πρόεδρος ωραίο επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ επικρατεί το ξέρεις ποιος είμαι εγώ

      Διαγραφή
    2. στην ορμα φιλε μου,επανέρχονται οι ...προοδευτικοι

      Διαγραφή
  2. Σε ποιο χωριό ρε αλάνια να ξέρουμε και εμείς;ερε γυδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ποιο τμήμα έγινε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην ζούγκλα επικρατούν τα πιο δυνατά θηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365