Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - ΑΣ Γιαννιτσά 0 - 1 / Δάγκωσε τους Λύκους στην έδρα τους ο ΑΣ Γιαννιτσ

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με το διπλό απέδρασε από το Λυκόστομο ο ΑΣ Γιαννιτσά, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της περσινής πρωταθλήτριας της Α1, τοπικής Μαύρης Θύελλας, που είχε σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών και συνεχίζει να καταδιώκει τους πρωτοπόρους.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και άρεσε στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Λυκοστόμου, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και πιό επικίνδυνοι, να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία στο 31’ με τον Φανιάδη να σημαδεύει το δοκάρι του Δεληχατζή, ωστόσο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιό φρέσκοι και κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο διπλό χάρη στο τέρμα του Σοφιανίδη στο 53’ που τους έδωσε το προβάδισμα και χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα, κράτησαν σχετικά εύκολα την νίκη και πήραν τους τρείς βαθμούς που τους κρατά ζωντανούς στην βαθμολογία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έμειναν σχετικά πίσω στην βαθμολογία.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Τρυψιάνη, Τσαλκάνη, Ιτσόπουλου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


























































4 σχόλια:

  1. Τα Γιαννιτσά πεξαν πολύ έξυπνα.κρατησαν το μηδέν πίσω και χτιπισαν στις αντεπιθέσεις.ομαδα με νεαρά παιδιά και καλά τρεξίματα. Μπράβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαλκανη κόψε αυτή την κακη συνήθεια να μιλάς με την κερκιδα και να σε φεύγουν οι φάσεις στο παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πολυ καλη η διατησια;;αν ειναι δυνατον..τι να πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγικός ο διαιτητής πολλά λάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365