Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ολυμπιακός Γαλατάδων - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 1

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Θεοδώση Νίκου για το Aridaia365

Δραματική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση στους Γαλατάδες, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός επικράτησε στο φινάλε του Ακρίτα Σωσάνδρας, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν ιδανικοί αυτόχειρες, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν νικητές από το γήπεδο, απέναντι στους μαχητικούς γηπεδούχους που τσίμπησαν το πολύτιμο τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τους φιλοξενούμενους ελαφρώς καλύτερους και πιο επικίνδυνους, να ανοίγουν το σκορ στο 17’ με τον Χαλκίδη, αλλά και τους γηπεδούχους ιδιαίτερα μαχητικούς και ανταγωνιστικούς να απαντούν με τον Αντωνίου στο 28’ και να φέρνουν την αναμέτρηση στα ίσα.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν να έχουν πολλές χαμένες ευκαιρίες και να τιμωρούνται από την μπάλα, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τέλος να κλέψουν την νίκη χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 90’ με εκτέλεση πέναλτι ο Νιοράτζε, ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Ηλίας, Ασλανίδης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Θεοδώση Νίκου για το Aridaia365:


















































































































15 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΡΟΠΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ....ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολησου με πινκ πονκ γιατί με το ποδόσφαιρο δεν το έχεις .στο παιχνίδι δεν έγινε κάτι,μην τα θέλεις όλα δικά σου,άτυχος ήσουν,επιπόλαιος όπως θες πες το,μέχρι εκεί

      Διαγραφή
    2. Αν εισαι απο τους γαλαταδες ειναι ντροπη να μιλας ετσι....ξερεις εσυ!!τωρα αν εισαι απο τα αγαπημενα γεννιτσα,σωπα και ακου πονος ειναι θα περασει!!!

      Διαγραφή
    3. 11:06 Εφιάλτες έχεις με τα Γιαννιτσά; Άντε τώρα να κλαψουρίσεις στο καφενείο, πικραμένε κομπλεξικέ.

      Διαγραφή
    4. Ξεχασες να πεις το χωριατη....ντροπη!!ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αι ελα προς τα πανω σημεραα??να δουμε ποσα θα φας...

      Διαγραφή
  3. ψάξτε συνομιλίες. τίποτα άλλο δεν λέω. αν ψάξετε από έναν θα στρώσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί στην Σωσανδρα δεν το περιμένατε αυτό που έγινε;Εδώ μέσα στην έδρα σας κοροϊδεύει τους φιλάθλους σας και τον μαζεύεται να τον πάτε στα αποδυτήρια??Σας είχα και έξυπνους ,προστατέψετε την ομάδα σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυνίκη κάνε εξαίρεση τον Σιδηρόπουλο για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου αυτό που έγινε στους Γαλαταδες έπρεπε να το είχες προλάβει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εντελώς βλάκας και να μην έρχεσαι στο γήπεδο γιατί δεν ξες από μπαλα

      Διαγραφή
  6. Έχει πάρει από το χέρι την ομάδα ο καπτεν
    Αφτο παικταρά μας πήρες τα μυαλά στο 90 είναι πιο ωραίο κομπλέ είμαστε???
    Κομπλέ είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αβρε μπατε μιτρε....τελευταιος εισαι και εχεις και θρασος μπαγλαμα!!!

      Διαγραφή
    2. Πονάς στο 90 στο έδωσε στο χέρι ο αδελφός κομπλέ είμαστε σου είπα κοιμήσου τωρα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365