Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Χαλκηδόνα: Πυροβόλησαν πισώπλατα 25χρονο

Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της επίθεσης

Μια περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη ερευνά η Ελληνική Αστυνομία.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ένας 25χρονος Ρομά δέχθηκε πυροβολισμό από άγνωστο σε οικισμό στην περιοχή της Χαλκηδόνας, με συνέπεια να τραυματιστεί στην άκρη. Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της επίθεσης.


Ο 25χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται.


Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:


Βραδινές ώρες της 05-11-2023 σε οικισμό στην περιοχή της Χαλκηδόνας, άγνωστος με χρήση πυροβόλου όπλου έβαλε εναντίον 25χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην πλάτη.


Ο παθών διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.


Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365