Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Επικοινωνία ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη για τον δρόμο «Θεσσαλονίκη – Έδεσσα»

Δελτίο Τύπου

Για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το έργο κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα συζήτησαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Κωνσταντίνος Μαγουλάς.


Όπως τόνισε ο κ. Μαγουλάς, το έργο βρίσκεται στη φάση των ανταγωνιστικών διαδικασιών, το οποίο περιλαμβάνει την ενημέρωση των πέντε εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η τυπική διάρκεια διαλόγου θα διαρκέσει τρείς μήνες και έπειτα θα ξεκινήσει η περίοδος των δεσμευτικών προσφορών. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα έργο τεράστιας σημασίας για τον Νομό Πέλλας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ο στόχος του Υπουργείου Υποδομών είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχει επιλεγεί ανάδοχος και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής.


Αναφορικά με το ζήτημα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης τόνισε: «Με σταθερά βήματα, στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού, προχωράμε προς την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου για τον Νόμο Πέλλας, την κατασκευή του δρόμου Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα. Με συνέπεια απέναντι σε όσα δεσμεύθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το εν λόγω έργο, αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση (σχήματα ΣΔΙΤ), κινούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Συνεχίζουμε με έργα και πράξεις για τον Νομό Πέλλας».

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365