Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Μετά από 25 χρόνια ξανά αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Μετά από 25 χρόνια ξανά αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος 

Τα γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ Δαμιανού με τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δαμιανό, φέρνει μνήμες από τον παλιό καλό καιρό και τις εποχές που δυο μικρές γειτονικές κοινωνίες, ζούσαν και ανέπνεαν για αυτά τα παιχνίδια.

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και θα θυμίσουν στους παλιότερους τις μεγάλες μάχες και στιγμές του παρελθόντος και στους νεώτερους την νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά αυτήν την αναμέτρηση.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων των δύο ομάδων, αλλά και ουδέτερους από την γύρω περιοχή, που περιμένουν να δουν ένα ντέρμπι από τα παλιά με την ευχή να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης των παλιότερων αναμετρήσεων και νικητής πάνω από όλα να είναι το ποδόσφαιρο και μόνο αυτό.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 

Γήπεδο Δαμιανού

Ώρα 15.00

ΠΑΟΚ Δαμιανού - Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς

5 σχόλια:

  1. το θέμα είναι να παίζουν μικροί.Ομάδες καφενείου είναι ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι από αυτούς που τα αρπάζουν από τους πατεράδες των μικρών με αυτό το σλόγκαν αλλά όταν έρχεται η ώρα βάζεις τους μισθοφόρους, η είσαι από τους άλλους που ταΐζουν σανο στους μικρούς,τους μαζεύουν όλους και στο τέλος επειδή δεν μπορούν να παίξουν όλοι σιγά σιγά σβήνουν από τον Χάρτη..Άιντε τραχανά

      Διαγραφή
  2. Νταμια-Λιτοβοι!!! Για τους betατζηδες, Χ και κόκκινη κάρτα, όπως επίσης .......γκρίνια....... γκρίνια........ γκρίνια ........ και μόνο γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ακριβώς είναι η φήμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ενα- δύο χρόνια, ακολουθείστε το δίδυμο Παναγιτσας- Ζερβης, για τον νέο FC
    Damialitovoi. Εκεί θα βρεθούν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365