Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Χρ. Μπάτσης: Άλλα 2 μεγάλα έργα που τα κυνηγήσαμε και τα προτείναμε, εγκρίθηκαν και πάνε για κατασκευή (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Άλλα 2 μεγάλα έργα, που τα κυνηγησαμε, τα προτείναμε 
Εγκρίθηκαν και πάνε για κατασκευή. 
2 ασφαλτοστρωσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των φρούτων που παράγει όλη εκείνη η μεριά, του ευφορου κάμπου της Αλμωπίας. 
Ετσι λοιπόν μαζί με την άσφαλτο βορεινο  πλατανακια Πρωτομαγιάς 1,5,εκατομμύρια ευρώ για διευκόλυνση των αγροτών και κατοίκων της περιοχής. 
Συνεχίζουμε κανονικά,
πιστοί στον όρκο που δώσαμε  .




9 σχόλια:

  1. Χαχαχα χαχαχα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα ταπεινό σχόλιο: ο υδραυλικος φιάχνει βρύσες,ο γιατρός θεραπεύει ανθρώπους, ο μαραγκός φιάχνει πόρτες και καρέκλες πχ.
    Δεν κάνουν κάτι διαφορετικό απ την ιδιότητα τους. Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει έργα, αυτονόητα.
    Εντυπωσιακό θα ήταν αν ο υδραυλικός θεράπευε ανθρώπους πχ και ο γιατρός έφιαχνε βρύσες!!! Εκεί θα μιλούσαμε για θαύμα.'Οταν κάνεις τη δουλειά σου δεν χρειάζεται έπαινος.
    Κάνεις το προβλεπόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ πότε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Πείτε στον κόσμο και για το μπάζωμα της πισίνας ...πολύ μεγάλο έργο..από Ολυμπιακόν διαστάσεων θα το κάνουν καθιστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι μπόρεσε έκανε ο Μπάτσης μακάρι τώρα ο νέος δήμαρχος ο κ.παρουτογλου να κάνει περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την επόμενη φορά που θα εκλεγεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας μήνας ακομα, ευτυχώς γλιτώσαμε από εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσε κύριε Μπάτση στην ξιφιανη μία άσφαλτο ρίξατε και βούλωσε το φρεάτιο και πλημμύρισε το χόριο και η λάμπες στην πλατεία είχες πει ο ίδιος προσωπικά ότι θα εστελνες τόν μάστορα να τα κάνει για να δούμε πριν τελειώσει η θητεία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μες ρε μεγάλε,αν έχετε και εσείς παράπονο εκεί στη Ξιφιανη όλα τα αλλά χωρια τι πρέπει να πουν.Στο Λουτρακι δεν έπεσε τόση άσφαλτο ούτε 10 πομονες μας τις έκανε καινούριες.ασε που σας έφερε και ένα σωρό καινούριους κάδους.Και δε ξέρω και εγω τι άλλο μαγείρεψε για το χωριό σας εκεί ο αντιδημαρχος σας!Εμεις 2 άτομα είχαμε και δεν κανανε τίποτα το παραμικρό.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365