Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Συγκλονίστηκες στιγμές στο κέντρο της Αριδαίας - Κατέρρευσε 42χρονος, τον επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένα πολύ άσχημο περιστατικό, με ευτυχώς θετική κατάληξη, έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό σημείο της Αριδαίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Aridaia365, ένας 42χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε άτομο που γνώριζε από πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκαν οι πιστοποιημένοι ανανήπτες της Αριδαίας για να μεταβούν στο σημείο, όπως και έγινε, έχοντας μαζί τους και απινιδωτή.

Με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή οι ανανήπτες κατάφεραν να επαναφέρουν τον 42χρονο, παραδίνοντας τον με σφυγμό στο ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση.

Είναι ένα περιστατικό που δείχνει ποσό σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι πολίτες από πρώτες βοήθειες και ποσό σημαντική είναι η παρουσία απινιδωτή σε κοινόχρηστους χώρους, αφού όλα τα παραπάνω σώζουν ζωές.

Επίσης είναι αξιέπαινη η οργάνωση και η ταχύτητα με την οποία οι ανανήπτες της Αριδαίας έφτασαν στο σημείο και έπραξαν το καλύτερο.

Ευχόμαστε στον 42χρονο περαστικά!


3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην σωτηρία του συνανθρώπου μας . Περαστικά στον φίλο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά του και πολλά μπράβο σε οσους τον βοήθησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο σε όσους τον βοήθησαν ο Θεός τους έστειλε. Να είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365