Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Δείτε τους ορισμούς
Δείτε τους ορισμούς:










7 σχόλια:

  1. Μερικες φορες αλλους βαζετε αλλοι ερχονται!!γιατι συμβενει αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και πρωτάθλημα Ακαδημιών. Δεκάδες οικογένειες σε όλο το νόμο θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να πάνε τα παιδιά στον αγώνα! Από Βορεινο πχ Αριδαια και μετά Ριζάρι.45 χλμ πρωί πρωί. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε απαιτήσεις απ το σύλλογο , τους προπονητές και την ΕΠΣ. Πολλές απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκτακτη ανακοίνωση. Παρακαλουνται όλα τα σωματεία της ΕΠΣ, με την έναρξη προσεχώς της σχολής διαιτησίας, να στείλουν τρεις εκπρόσωπους (αυτοί που τα ξέρουν όλα).
    Θα περάσουν άπαντες τις εξετάσεις και θα σφυρίξουν απ' ευθείας. Μόνο έτσι θα λυθεί το θέμα της διαιτησίας στον Νομό μας.
    Όσοι είναι πάνω από 60 χρ. αναλαμβάνουν παρατηρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρακελιδη τέτοιο ενδιαφέρον παιχνίδι Σωσανδρα Κρύα Βρύση ο επόπτης Ασλανίδης ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έίναι ένας απο τους καλύτερους βοηθούς που πρόσφατα απέκτησε η Ένωση απο μεταγραφή, ρώτησα κι έμαθα!!! Έπαιζε Α ΕΠΣΜ, αυτός. Είναι δάσκαλος στην Αξό!!

      Διαγραφή
  5. Κύριε 10.10, ο 7,54 σου δίνει λύση. Παίξε ΕΣΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365