Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Αλμωπία: Προβλήματα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και διακοπή ρεύματος

Η ένταση των ανέμων ξεπερνάει τα 8 μποφόρ

Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή της Αλμωπίας σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

Η ένταση των ανέμων ξεπερνάει τα 8 μποφόρ και έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα, μικρής έκτασης. Συγκεκριμένα σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου κλαδιά, κάδοι και διαφορά αλλά αντικείμενα έχουν βρεθεί στην μέση του δρόμου και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Επίσης, πριν από λίγη ώρα σε κάποιες περιοχές έχει σημειωθεί διακοπή ρεύματος.

Η ένταση των ανέμων σύμφωνα με την ΕΜΥ θα αυξηθεί κατά την διάρκεια της νύχτα, ενώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Κυριακής. 

9 σχόλια:

  1. Τι ώρα θα έρθει το ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κάποια ενημέρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Οι αντιδήμαρχοι λογικά είναι στις επάλξεως ξενυχτώντας με την πολιτική προστασία φανταζόμαστε όλοι , μαζί με την αστυνομια που κανείς συνεχώς περιπολίες με ανάμένο φάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λογική πάει λοντον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει ειδικός που να προτείνει τεχνοκρατική λύση έστω και σε 5 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα κάπου ότι έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για αποκατάσταση κάπου στην Μαργαριτα.Και σχολιάζω: για να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν πληρώνονται στην εταιρεία αυτή οι τεχνικοί; Για υπάλληλοι γραφείου προσλήφθηκαν ή για τηλεφωνητές; Δεν είναι υπερπροσπάθεια όταν είναι αυτή η δουλειά σου. Είναι υπερπροσπάθεια όταν δεν είσαι της δουλειάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν δεν υπάρχει προετοιμασία από πρίν γίνονται και θα γίνονται αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365