Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Πετούσε φωτιές η Ελπίδα

Πετούσε φωτιές η Ελπίδα

Εντυπωσιακή η Ελπίδα Έδεσσας επικράτησε εύκολα με σκορ 5-1 του Ν. Πυρσού Πετριάς και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ζευγαρώνοντας τις νίκες της.η

Πραγματική καταιγίδα στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν και κλείδωσαν την νίκη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα, με τους Λατίφι στο 15’ και στο 21’ και Τσολάκη στο 25’ με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν, να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων και να μειώνουν με εκτέλεση πέναλτι του Βαρδαρέντση συο 36’. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν το επιθετικό κρεσέντο τους και με δύο ακόμη τέρματα των Ιορδανίδη στο 58’ και Λατίφι στο 63’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους, ενώ αστόχησαν και σε εκτέλεση πέναλτι στο 75’ με τον Τσολάκη.


Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους κ.κ Σιδηρόπουλο, Κεσίσογλου Κ., Ατζαμιδάκη.


Συνθέσεις:

Ελπίδα: (Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς)

Πέτκος, Σάνος, Κουρσαράκος, Τζαβέλας, Ιορδανίδης, , Αποστολίδης, Λιάρος, (80’ Κασαρτζόγλου), Τσέλιος, (78’ Σέξτος), Γουλάκης, (55’ Αρβανίτης), Τσολάκης, (80’ Ηλίας), Λατίφι, (78’ Παλημάνης).


Ν. Πυρσός: (Κώστας Μποζίδης)

Γαϊτανίδης, Τουρλόμης, Κυριακίδης, (50’ Μήτρου Γ.), Μήτρου Π., Σαρίδης, (71’ Μήτρου Δ.), Γκιόκα, Μαζέλιου, Μουρουζίδης, Βαρδαρέντσης, (71’ Ιμβριώτης), Παλάνης, (62’ Παπαδόπουλος), Γιόφτσης, (71’ Παπαθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365