Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Προελαύνει ο Πρίγκιπας του Κάμπου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Καταιγιστικός ο Απόλλωνας για ένα ακόμα παιχνίδι με πληθώρα ευκαιριών, δεν άφησε περιθώρια στον αξιόμαχο Άρη Νησίου ο οποίος αγωνίστηκε και με ελλείψεις δείχνοντας όμως ότι είναι μία από τις υπολογίσιμες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Πολύ νωρίς άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι επιβάλλοντας το δικό τους ρυθμό, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες σε ορισμένες εκ των οποίων εάν ήταν ποιο απλοί στην τελική τους προσπάθεια ίσως να ήταν ακόμα μεγαλύτερο το σκορ. 

5’ φάση μικρής διάρκειας στα καρέ του Παπαγεωργίου με σουτ του Τζήμα να αποκρούεται και η μπάλα να φτάνει στον Πλατσιώτα σημειώνοντας το 0 – 1 με όμορφο πλασέ.

24’ ωραίο σουτ από το ύψος την μεγάλης περιοχής από τον Πλατσιώτα η μπάλα θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Άρη.

26´ ωραία σέντρα ακριβείας από δεξιά του Γαβριηλίδη κεφαλιά του Γιόνδη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

62´ ο Χατζηαλεξιάδης από την γωνία της μεγάλης περιοχής θα βγάλει σέντρα – πάσα για το κεφάλι του Γιόντη στην στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαγεωργίου.

68’ ο Τσερίκου θα φύγει στην αντεπίθεση από αριστερά με ταχύτητα θα μπει στην μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Παπαγεωργίου να τον ανατρέψει καταλογίζοντας το πέναλτι ο διαιτητής. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γιόνδης εύστοχα και το σκορ θα γίνει 3 – 0.

85’ νέα επίθεση για τους Απολλωνιστές με τον Βέργο να βρίσκετε δίπλα στο δεξί δοκάρι του Παπαγεωργίου προσπαθώντας να πλασάρει προς την εστία αλλά ανακόπτοντας τον ο Παπαγεωργίου με την μπαλιά όμως να επιστρέφει στον ίδιο και με ένα πολύ ωραίο γυριστό πλασέ θα στήλει αυτήν την φορά την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 4 – 0.

88´ ο Γκώγκος θα φύγει στην αντεπίθεση από δεξιά θα βρεθεί τέ τα τετ με τον Παπαγεωργίου τον οποίο θα πλασάρει αλλά θ΄ αποκρούσει, με την μπάλα να επιστρέφει και πάλι στον Γκώγκο το πλασέ του οποίου στην κενή εστία πλέον θα καταλήξει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη με επόπτες τους κ.κ. Παρούτογλου, Μιχάλογλου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960: (Δημήτρης Βοτάρης)

Δομουκτσίδης, Γιαλαμούδης, Σέρα, Γαβριηλίδης, Τσιρακίδης (33’ λ.τ. Χατζηαλεξιάδης), Κουκούδας, Μιχαηλίδης,  (63’ Ταουσάνης), Τζήμας, Πλατσιώτας,  (82´ Βέργος), Γιόνδης (82´ Σκαπέρδας), Τσερίκου (82’ Γκώγκος)

ΑΡΗΣ: (Αντώνης Σαπουντζής) 

Παπαγεωργίου, Κόκλης, Γεωργίου, Πολατίδης, Πούπης, Μπέσιος (73’ Γκέσιος), Λάσκος (31’ Στογιάννης) , Σαββίδης (67’ Σοσάρι), Σαπουντζής (67’ Καραουλάνης), Γκίνης, Κιόρτσης
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365