Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Αιχμές από τον Άρη Παλαιφύτου

Αιχμές από τον Άρη Παλαιφύτου

Ανάρτηση με σαφείς αιχμές για την διαιτησία και για την φιλοξενία στην Λεπτοκαρυά, έκανε στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άρης Παλαιφύτου.

Δείτε την ανάρτηση, παρακάτω:


«Ήττα στην Λεπτοκαρυά με 1-0 και μέτρια εμφάνιση.


Διαιτησία Ραμπούση για κλάματα, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έδωσε πέναλτι είς βάρος της ομάδα μας.


Γι'αυτό και δεν θα σφυρίξεις ποτέ στο Παλαίφυτο.


Ακυρωθέν γκόλ με καθυστέρηση απ' τον επόπτη για οφσάιντ και αφού κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα.


Ο Διαιτητής έπρεπε να μετρήσει κανονικά το γκόλ και να διορθώσει τον μικρό, άπειρο και φοβισμένο επόπτη ο οποίος έδινε ότι του φώναζε η κερκίδα...


Φιλοξενία απο τον Ατρόμητο όπως ακριβώς την φαντάζεστε οι περισσότεροι...»

22 σχόλια:

  1. Τον ραμπουση τον ξερουμε... οσο για το μικρο σας παρακαλω εκει στην καντε κατι οσο ειναι νωρις να διορθωθει το παιδι!!αλλιως αν δεν μπορει να μην παιζει!!
    Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Έτσι ήταν πάντοτε η ομάδα αυτή
    Δημοφιλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή προφανώς την ανάρτηση την έκανε κάποιος ο οποίος με απλά λόγια δεν βλέπει καθαρά κάποια πράγματα ..Κάποιος επικίνδυνος για την ομάδα σας ο οποίος μάλλον βρισκόταν σε άλλο γήπεδο ..Το να γράφετε ότι δεν είχατε καλή φιλοξενία,ξεπερνάει την έννοια του αστείου,και φτάνει σε σημείο ντροπής γι αυτό που γράφετε...Όσον αφορά το πέναλτι ρωτήστε τον αρχηγό σας,ενώ όσον αφορά το οφσάιντ ρωτήστε τον ποδοσφαιροστη σας που δεν ήταν οφσάιντ αλλά είδε αυτόν που είδε ότι ήταν οφσάιντ,(Σναλα το ειδε)..Όταν γίνουν όλα αυτό καλό θα είναι αυτός που τα έγραψε όλα αυτά να βγει να ζητήσει ένα συγγνώμη η να μην ξανά ασχοληθεί με το ποδοσφαορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε μην προσπαθεις να δικαιολογισεις τα αδικαιολογητα...ολοι ξερουμε το τι ειναι ο διαιτητης,και ο εποπτης κανει μονιμος λαθη τα οποια ειναι τραγικα και ολα αυτα επειδη υπαρχει φοβος και απειρια!!τωρα για αυτο που λες για φιλοξενιες και βλακεις δεν ξερω!!

      Υ.Γ καλο θα ηταν εσυ ο ιδιος να μην ξανα ασχοληθεις με ποδοσφαιρο..διοτι με αυτα που γραφεις φαινεται οτι φετος αρχισες να παρακολουθεις ποδοσφαιρο.

      Διαγραφή
    2. Άμα δεν ξέρεις ρουφα ένα αυγό και πάνε για ύπνο γιατί ο τόνος της φωνής σου δεν ακούγεται καλά.. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι από τους λίγους που παίζει 50-50 όπως και σήμερα..Και επίσης, αν σε ξέρουν γιατί προφανώς από συνήθεια μπαίνεις εδώ και γράφεις, ρώτα τον αρχηγό σου αν έκανε πέναλτι,και ρώτα τον Σναλα αν ήταν ο πιτσιρικάς οφσάιντ..Και άσε τα σχόλια για το ποδόσφαιρο

      Διαγραφή
    3. ΡΑΜΠΟΥΣΗ ΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ??ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ .ΡΟΥΦΑ ΕΣΥ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΓΑΤΑΚΙ

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΛΙΤΟΒΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΙ.ΠΟΛΥ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    5. 11:13 γελαν και οι πετρες με αυτο που γραφεις για τον διαιτητη!!!

      Διαγραφή
  4. Το Litovoi έχει πάντα δίκιο και χρόνια τώρα όλοι το παρεξηγείτε. Κατ' αρχή οι άνθρωποι του, στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν!
    Fun κυανολευκου Litovoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι αλλο θα ελεγες!!

      Διαγραφή
    2. Litovoi ................ όπως " η σιωπή των αμνών" με τον Άντονυ Χοπκινς

      Διαγραφή
  5. Πριν μια εβδομάδα δεν γράψατε κάτι για την διαιτησία του Αλατζά που σας έπαιξε 70-30 υπέρ σας λες και η Νέα Πέλλα είναι ομάδα από άλλον νόμο.
    Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Λογικά έχετε μνήμη χρυσόψαρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΜΑΛΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΤΕ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΠΙΣΩ (ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ 5.ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ 50.ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΟΜΙΖΩ .ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ

      Διαγραφή
  6. Ραμπουσης απαράδεκτος ,Σαββίδης επόπτης δεν υπάρχει το παιδί με το ζόρι Δαμιανε δεν μπορείς να τον κάνεις διαιτητή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζέψτε τον Σαββίδη ρε παιδιά δεν μπορεί ρε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε καθε παιχνιδι ειναι για 3 κοκκινες τα ταγαρια.αλλα εχουν την ανοχη.εχουν μεινε στο 2000 αναπληρωνουν τα χρονια που δεν ειχαν ομαδα.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:21 εσυ δλδ ρε γκασμά παρακολουθείς όλα τα παιχνίδια μας;πάνε παιξε κανα φρουτάκι καλύτερα

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα κύριοι εάν κάποιος ξέρει καλά ελληνικά θα μπορέσει να βγάλει σωστό νόημα από την ανακοίνωση πρώτον ξεκινάει με την εμφάνιση της ομάδας μας δεύτερων δεν υπήρχε καμοια διαμαρτυρία για το πέναλτι απλά ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει θέμα με την ομάδα του Άρη παλαιφυτου στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει δώσει 4 πέναλτι κατά μπορεί και να είναι οκ αλλά ίδια φάση στο Δαμιανό την δίνει και εχθές οχι τρίτον στην φάση του γκολ που ακυρώθηκε άργησε πολύ να σηκώσει την σημαία ο επόπτης και μετά δεν ήξερε ποιος παίχτης επηρέαζε την φάση (το παιδί δεν κάνει ούτε για πρωτάθλημα παιδικό)τέταρτον εκτός από 3 με 4 παίχτες Όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν άψογα αυτοί η 3 με 4 χαλούσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα το ματς με κλοτσιές σχεδόν δολοφονίες είμαστε τυχεροί που εχθές 2 η και 3 άτομα δεν έφυγαν με το εκαβ γκρίνια βρίσιμο και χτυπήματα εκτός φάσης ιδικά προς το τέλος του ματς το νούμερο 9 και αντί να φάει κάρτα εκεί αυτός έφαγε ο ζημπιδης κόκκινη και ενώ μπήκαν κάποιοι από εμάς να ηρεμήσουν τα πράγματα δεχτήκαμε και επίθεση Όλα αυτά έφεραν την διοίκησης να κάνει μια ανακοίνωση τέτοια και εννοείται ότι δεν έγινε για να γίνει η κατάσταση χειρότερη απλά να καταλάβουν ίσως κάποιοι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:44 σίγουρα δεν είναι για σένα,γράφεις ότι να ναι,2 αψιμαχίες έγιναν και στις 2 φταει το 16 απο εσάς αλλα δεν βλέπω να γράφετε κάτι για εκείνον που πήγε με αγκωνιά εκτός φάσης επανω στον τερματοφύλακα μας ο οποιος έφαγε κλωτσιά στο κεφάλι στο 1ο ημίχρονο,αλλα λέτε η ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ έχει το όνομα οποτε ας πούμε και εμείς τη μακακια μας και θα πιστέψουν εμάς!!!

      Διαγραφή
    2. Επειδή μάλλον ζεις σε άλλον κόσμο ο παίκτης σου έκανε τάκλιν στο κεφάλι του τερματοφυλακα της Λεπτοκαρυας και μετά τον αγώνα το παιδί έφυγε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις...Άσε τα σχόλια για κανέναν άλλον και πάνε κλαδεψε κανένα δεντρο και μην ξαναπάς γήπεδο...

      Διαγραφή
  10. Παλεφυτο σάς μια χαρά σάς γλεντάμε μέσα έξω γι'αυτό μοκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ομάδα με ημερομηνία λήξης είστε σε 2 με 3 χρονια από τώρα σας δίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365