Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Μεγάλο τρίποντο ο ΑΣ Πρόμαχοι

Μεγάλο τρίποντο ο ΑΣ Πρόμαχοι

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο ΑΣ Πρόμαχοι επικρατώντας με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ Δυτικού μέσα στην έδρα του και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν καλό και άρεσε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στην πρώτη φάση που δημιούργησαν, άνοιξαν το σκορ με τον Καλογιάννη στο 39’ να γράφει το 1-0.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στην επανάληψη καθώς στο 47’ ο Τσιμτσιρίδης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 2-0, όμως στο 57’ ο Κατσαβός μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με την συνέχεια να ανήκει στους φιλοξενούμενους που μέχρι το τέλος πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την καλοστημένη αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, που κράτησαν γερά και στο τέλος πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη.

Αρίστευσαν οι διαιτητές κ.κ Σιδηρόπουλος, Ατζαμιδάκης, Μανωλάκης.

Συνθέσεις:

ΑΣ Πρόμαχοι: (Απόστολος Κώνστας) 

Χατζής, Ίσκος, Τανούρης, Νάνος, Αδραμάνης, Λιάμπας, (83’ Σατζάκης), Τσιμτσιρίδης, Καλογιάννης, (90’ Σπανόπουλος), Νέμτσης, Παμπόρης, (61’ Τσίπι), Άτζος.

ΠΑΟΚ: (Σάκης Ντιμτσούδης)

Καραογλανίδης, Πετρόφ, Δεληονιάτης, Χωραφάς Ι., (Χωραφάς Ε.), Χωραφάς Π., Χατζηπαρασίδης, Τσολακίδης, Πεχλιβάνης, Ευθυμιάδης, Κατσαβός, (87’ Ανδρεάδης), Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365