Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Προχωρά το έργο διαγράμμισης της Εθνικής Οδού, στην Π.Ε. Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζεται η διαγράμμιση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στο πλαίσιο του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου 2021».

Αντικείμενο του έργου είναι η ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής με υαλοσφαιρίδια, σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Ήδη διαγραμμίσθηκε το τμήμα του δρόμου πριν και μετά τα Νέα Ξανθόγεια, ο δρόμος προς Κέλλι και η ανηφόρα του Νοσοκομείου Έδεσσας έως την είσοδο της πόλης. 

Aκολουθεί η διαγράμμιση των διαβάσεων επί της Εθνικής Οδού και συγκεκριμένα εντός των οικισμών Καρυώτισσας, Μελισσίου, Λιποχωρίου, Σκύδρας, Μαυροβουνίου, Ριζαρίου και Άγρα. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε σχετικά: «Εκτελούμε τα προγραμματισμένα έργα με συνέχεια και συνέπεια. Επιμένουμε να επενδύουμε σε παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια και προασπίζουν τη ζωή των συμπολιτών μας». 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 350.000,00 €  και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365