Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Έριξε άγκυρα στην Λήμνο ο Νίκος Ηλιγάκης

Έριξε άγκυρα στην Λήμνο ο Νίκος Ηλιγάκης

Στα γήπεδα της Λήμνου και συγκεκριμένα στον πάγκο του ΑΟ Ηφαιστίας με έδρα το Κοντοπούλι της Λήμνου, προσφέρει τις υπηρεσίες του ένας άνθρωπος αρκετά γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους της Πέλλας.

Ο λόγος για τον πάλαι ποτέ αέρινο επιθετικό Νίκο Ηλιγάκη που κατάγεται από την Καρυώτισσα και αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Εδώ και μια δεκαετία ζει μόνιμα στο νησί της Λήμνου και αφού αγωνίστηκε εκεί τώρα πλέον είναι προπονητής σε αναπτυξιακές ηλικίες, αλλά και στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Ηφαιστίας.


Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου της Λήμνου:

«Νίκος Ηλιγάκης, προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Κ14 & της Ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.


Κατάγεται από την Καρυώτισσα Γιαννιτσών Πέλλας, είναι παντρεμένος και ζει μόνιμα στο Κοντοπούλι Λήμνου από το 2013.

Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην ηλικία των 11 στην ακαδημία του χωριού του την Α.Ε.Κ Καρυώτισσας.

Ως ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα στην ΕΠΣ Πέλλας ενώ έχει χριστεί πρώτος σκόρερ για την ποδοσφαιρική σεζόν 1997-1998. 

Έχει αγωνιστεί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Δ' Εθνική από το 1998 έως το 2004 και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΜ με τον Ιωνικό Διαβατών. 

Από το 2013 αποτέλεσε ενεργός ποδοσφαιριστής του Α.Ο Ηφαιστία με την οποία κατέκτησε νταμπλ την σεζόν 2018-2019.

Σαν προπονητής ανέλαβε το 2018 την ακαδημία ποδοσφαίρου και το 2021 την ανδρική ομαδα ποδοσφαίρου επιδεικνύοντας πολύ καλό έργο.

Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ.

Κατέχει το δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου  UEFA C, έχοντας παρακολουθήσει και επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με την προπονητική.

Αποτελεί βασικό συντελεστή στην αναδιαρθρωση και την εξελιξη της ακαδημίας,αγαπάει πολύ τα παιδιά και υπηρετεί με πολύ μερακι τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Κύριο μέλημα του είναι η σωστή επικοινωνία προπονητή-αθλητή προκειμένου τα παιδιά να λάβουν τα μέγιστα οφέλη από την αθλητική εμπειρία γνωρίζοντας ότι ως προπονητής πολλες φορές ο ρόλος του γίνεται πολυδιάστατος και πρέπει να αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδια!


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365