Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Στις προεπιλογές της Εθνικής Ελλάδος U15 δύο ποδοσφαιριστές από την Πέλλα

Στις προεπιλογές της Εθνικής Ελλάδος U15 δύο ποδοσφαιριστές από την Πέλλα

Στις προεπιλογές της Εθνικής Ελλάδος Κ-15 κλήθηκαν οι Απόλλων Ρίζος από την Joga Bonito Ακαδημία Ποδοσφαίρου και ο Στέλιος Κιόσης από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αρχικά στα παιδιά και στην συνέχεια στα προπονητικά team των ομάδων.

Αξίζει να τονιστεί ότι μόλις πέντε ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από ομάδες που δεν είναι ΠΑΕ και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους παραπάνω αθλητές και τις ομάδες τους.


Η μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή είναι να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του και σίγουρα τα συναισθήματα των δύο αθλητών είναι απερίγραπτα.

2 σχόλια:

  1. Ξέρουμε τη διαδικασία με την οποία εντοπίζονται ,επιλέγονται και αναδυκνύονται ? Πολύ σημαντικό θέμα αφου το ποδόσφαιρο ουσιαστικά τελειώνει στα 18-19 για κάποιον που μπορεί να έχει προπτικές.
    Μετά ειναι χόμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονικό ταβάνι τα 20.Ως εκει και πολύ λέμε.Σε αυτή την ηλικία ξέρεις αν πρέπει να συνεχισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365