Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 0 / Οι Λύκοι μεγάλοι νικητές στο γειτονικό ντέρμπι

Δείτε το βίντεο του Αντώνη Καρατζίδη και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365
Με μεγάλη νικήτρια την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου τελείωσε το ντέρμπι της Αλμωπίας με αντίπαλο τον Ακρίτα Σωσάνδρας, με τελικό σκορ 1-0 παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Λυκοστόμου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο είχε πάθος και ένταση, αρκετές φάσεις και ικανοποίησε τον κόσμο που το παρακολούθησε, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο τέλος μια σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να στέκονται καλύτερα στο πρώτο τέταρτο, χωρίς να δημιουργήσουν όμως κάποια μεγάλη ευκαιρία, αλλά η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, δημιούργησαν και παράλληλα απώλεσαν κλασικές ευκαιρίες με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 67’ όταν ο Τάσος Ιωάννου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς παρά την έντονη πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τελικό σφύριγμα, δεν κατάφεραν να απαντήσουν και γνώρισαν την ήττα, με τους γηπεδούχους του Λεωνίδα Μπίλη να πανηγυρίζουν μια σπουδαία παληκαρήσια νίκη.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Δέλλιου, Κιόσογλου.

Συνθέσεις:
Μ. Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)
Χατζηλαμπρινός, Μυροφορίδης, (90’ Παπαντωνίου), Κοκτσίδης, Παπαδημητρίου, Αθανασιάδης, Αριτζόγλου, (42’ Ελευθεριάδης Γ.), Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, Ιωάννου, (88’ Αλούπης), Τσόρμπας Β., (90’ Τσόρμπας Ν.), Φανιάδης.

Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης)
Καραγιαννίδης Γρ., Χρηστίδης, Κουντουράς, (83’ Δαμιανίδης), Τσόρμπας, Χαλκίδης, Ντόγκαρης, Κοντακτσής, Παπαδόπουλος, Μποζίνης, (53’ Παρτσανάκης), Θωμάς Ε., Τζάτσης, (83’ Καραγιαννίδης Γ.).

Δείτε το βίντεο του Αντώνη Καρατζίδη και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:

































































































































21 σχόλια:

  1. Μεγάλη μορφή Λεωνίδα μπιλη με τον κολλητό σου κύριο Κώστα ραμπουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε τον χοντρουλη το καθαρισε σημερα το παιχνιδι!!λογικο τωρα τα λυκοστομακια να ανοιξουν στομα.....δεν πειραζει ομως παρτε το πρεφα🟢⚪️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά πάνε μαζί στο σχολείο από το βρέφονηπιακο εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και εσύ μιλάς για λυκοστομακια πράσινες στρατιώτη..έχεις κάνα ζορυ με το χωριό

      Διαγραφή
    2. 8:17 αδερφε μου δεν ειπα κατι κακο για το λυκοστομο προς θεου,ειπα οτι χαρης τον ραμπουση τωρα θα ανοιξεις στομα...οπως και εκανες!!!

      Διαγραφή
    3. Όταν λες Λυκοστομάκια υποτιμάς ένα ολ
      ολόκληρο χωριό . Τόση βλακεία!!!!! μη γράψω τίποτε χειρότερο.

      Διαγραφή
  3. Παραδεχομε τον προπονητή του Λυκοστομου που αν και αποβλήθηκε από τον απαράδεκτο Ραμπουση καθόταν στα αποδυτήρια και κοουτσαριζε την ομάδα του χωρίς οι διαιτητές να τον στείλουν στην κερκιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 9 του λυκοστομου...ποσα μετρα οφσαϊντ ητανε??ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωσανδριωτακι το Λυκοστομακι σε έχει στη φάπα εδώ κ χρόνια..βούλωσε το και κοιμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου εχεις μια καθαρη νικη απεναντι μου και μια νικη χαρης τον ραμπουση,αν εσενα αυτο σε κανει να αισθανεσαι πιο ανωτερος δικαιωμα σου!!!τωρα αυτο που λες για το εδω και χρονια,γελαν και οι πετρες!!!

      Διαγραφή
  6. Ραμπουση δεν έχεις προσωπικότητα απεβαλες τον Μπιλη και καθόταν μέσα στο γήπεδο για ποια διαιτησία μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουδετερος φιλαθλος10 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:44 μ.μ.

    Θελω να κανω μια ερωτηση στο αριδαια 365...την παραγραφο π.χ πολυ καλη η διαιτησια,την γραφετε με βαση τον βαθμο του παρατηρητη ή οπως κρινετε εσεις??καλο προερετα ρωταω και ρωταω επειδη δεν γνωριζω πως εχουν τα πραγματα!!Γιωργο αν ειναι ευκολο απαντα!!ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βαση την εκθεση του παρατηρητη ο Ραμπούσης πήρε άριστα

      Διαγραφή
    2. 6:55 Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ??ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙ??ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΤΕ!!!🤡🤡🤡.......

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου την διαιτησία την κρίνει ο γράφων το παιχνίδι…δηλαδή ο Μπίνος είναι τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν μπορεί να αξιολογήσει έναν διαιτητή;
      Χτες ο διαιτητής ήταν πολύ καλός και δεν αδίκησε καμια ομάδα….

      Διαγραφή
  8. Για τον 11=44Τον διαιτητή τον κρίνει ο καθένας με την δική του προσωπική άποψη διαφορετικά,δεν παίζει ρόλο η απόφαση του ενός με του αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χααχχααχα....για αλλο ρωταω για αλλο απαντας αν δεν καταλαβες αστο!!Ο Γιωργος καταλαβε...

      Διαγραφή
  9. Ήμουν στην ευθεία το γκολ ήταν κανονικό κάλυπτε ο νεαρός αμυντικός Ν23 ανοργάνωτη πιάστηκε στην φάση αυτή η άμυνα της Σωσανδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα και εσυ ακομα εδω!!....αντε στην επο για varistas!!

      Διαγραφή
  10. Πολυ καλη η διαιτησια,ελεγχεται σχεδον για ολες τις φασεις!!😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠ-Ο ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ??ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΞΕΣ!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365