Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Γνωστός στιχουργός ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στη Νέα Σμύρνη

Ο μεγάλος αδερφός με αφορμή μία μπλούζα μαχαίρωσε τον 16χρονο μικρότερο αδελφό του

Γνωστός στιχουργός είναι ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στην Νέα Σμύρνη.


Ο μεγάλος αδερφός με αφορμή μία μπλούζα μαχαίρωσε τον 16χρονο μικρότερο αδελφό του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.


Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live», ο πατέρας των αγοριών είχε γράψει τραγούδια για γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Λευτέρη Πανταζή, τον Σώτη Βολάνη και την Έφη Θώδη.


«Τα παιδιά μου μάλωσαν για μια μπλούζα, δεν είναι αυτά που λένε. Σας παρακαλώ, τα αδέλφια αγαπιόντουσαν. Ατύχημα έγινε. Μάλωσαν για μια μπλούζα, ήταν έτοιμοι να φύγουν ταξίδι. Θα πήγαιναν στο Βουκουρέστι μαζί με την μητέρα τους. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε άσχημη κατάσταση. Σας παρακαλώ πρέπει να στηρίξω το παιδί μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Πονάει ο γιος μου. Έχουμε κάνει αγώνα για τα παιδιά μας, έχασα το ένα παιδί μου, πρέπει να βοηθήσω το άλλο» είπε συντετριμμένος ο πατέρας των δύο αγοριών στο «T-Live».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365