Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Από την συμπρωτεύουσα στην Νίκη Καλής

Από την συμπρωτεύουσα στην Νίκη Καλής 

Επιστρέφει στα γήπεδα της Πέλλας και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από αυτά της Θεσσαλονίκης, ο νεαρός αμυντικός Χρήστος Σαμαράς καθώς αφήνει την ομάδα των ΥΛΤΕΞ Λύκων και μετακομίζει με μεταγραφή στην Νίκη Καλής.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί  σε Α’ Κατηγορία, Α1 και Γ’ Εθνική Κατηγορία και ήταν από τα ονόματα που ήταν σίγουρο ότι θα έχουν θέση στο μεταγραφικό παζάρι που διανύουμε, όπως και έγινε με τελική κατάληξη στην Νίκη.

Μεταξύ των άλλων αγωνίστηκε σε Άρη Υδραίας, ΑΣ Πρόμαχοι, Θύελλα Σαρακηνών με συμμετοχές στην Γ´ Εθνική, Ηρακλή Θεσσαλονίκης Κ19 και πέρσι αποτελούσε βασικό στέλεχος της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, με την οποία έκανε θαυμάσιες εμφανίσεις και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ το καλοκαίρι είχε μετακομίσει στην ομάδα των ΥΛΤΕΞ Λύκων, της οποίας αποτελούσε βασικό στέλεχος.

Η διοίκηση της Νίκης τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλές εμφανίσεις.

5 σχόλια:

  1. Μόνο ο Μέσι λείπει το καλοκαίρι τον βλέπω να παρακαλάει ναρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενίσχυση για την Νίκη Καλής στο αριστερό αμυντικό άκρο καθώς πονούσε σε εκείνη την θέση Επειτε και συνέχεια με μεταγραφές από το πάνω ράφι.
    Για την πρωτιά στην Κατηγορία και την Άνοδο της ομάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστερό αμυντικό άκρο θα είναι ο Σαριδης με τον Σαμαρά από δεξιά. Μεταγραφή για δεξί φτερό ο Μαυρομάτης αλλά θα ανακοινωθεί στις 8/1 και η σούπερ προσθήκη θα είναι ο έμπειρος κηπερ! Με τούτη την ομάδα, όχι Α αλλά στην Α1 θα βγούμε πρωταθλητές την επόμενη σεζόν.
    Α, για την δεύτερη θέση, πάνω από 10 βαθμούς διαφορά, ποιος θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365