Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα Συλλόγου Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο βιβλιοπωλείο «Συμβολή» για τη χορηγία υλικών αγαθών που αφορούν την προετοιμασία του  bazaar που θα διοργανώσει το σχολείο μας ενόψει των Χριστουγέννων. 

Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Παναγιώτη Αποστολίδη, καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου Αριδαίας, για την δωρεά καρπών που διατέθηκαν αποκλειστικά στην γιορτή κάστανου που οργάνωσε σύσσωμο το εκπαιδευτικό προσωπικό σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  του Νηπιαγωγείου μας.  

Τέλος, οι δράσεις αυτές δεν θα είχαν την ίδια έκβαση αν δεν  ανταποκρίνονταν θετικά με την παρουσία τους,  οι γονείς και οι κηδεμόνες, αρκετοί εκ των οποίων συμμετείχαν και εθελοντικά στη δράση. 


Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και επιφυλασσόμαστε ένα δημιουργικό υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς.  


Με εκτίμηση 

Τα μέλη του ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365