Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία στην Ημαθία: Τον καταπλάκωσε και τον σκότωσε το ΙΧ του – Είχε μπει από κάτω να το επισκευάσει

Ο ηλικιωμένος είχε μπει κάτω από το αυτοκίνητο προκειμένου να εκτελέσει κάποιες εργασίες επισκευής στο όχημα
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Νέα Νικομήδεια, στην Ημαθία. Ένας 73χρονος έχασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 16:30. Ο ηλικιωμένος είχε μπει κάτω από το αυτοκίνητο προκειμένου να εκτελέσει κάποιες εργασίες επισκευής στο όχημα. Φαίνεται όμως πως δεν το είχε στερεώσει καλά, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει πάνω του και να τον σκοτώσει!


Για τον απεγκλωβισμό του άνδρα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365