Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Χορεύει ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας

Χορεύει ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας 

Μην χάσετε τον μεγάλο χορό του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας, την παραμονή των Χριστουγέννων, στο Paradise Hall στο 2ο χλμ Χαλκηδόνας - Αλεξάνδρειας. 

Για μια βραδιά γεμάτη με ατέλειωτο κέφι, χορό και γλέντι μέχρι το πρωί.

Η τιμή της πρόσκλησης κοστίζει 15€, που περιλαμβάνει πλήρες μενού με φαγητό, σαλάτα κατά άτομο και επιδόρπιο. 
Η προπώληση των προσκλήσεων γίνεται από το Μπουγατσοπωλείο στη Νέα Πέλλα και τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 697789849 Μιχάλης Παπαδόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365