Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Οριστική η μη διεξαγωγή του προημιτελικού κυπέλλου στην Κρ. Βρύση

Οριστική η μη διεξαγωγή του προημιτελικού κυπέλλου στην Κρ. Βρύση

Οριστική αναβολή στον αγώνα κυπέλλου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα Τετάρτη στην Κρ. Βρύση, όπου ο τοπικός Απόλλων θα υποδεχόταν τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που ως γνωστόν αγωνίζεται με το ΑΦΜ της Θύελλας Σαρακηνών.

Οι Θεσσαλονικείς απογοητευμένοι με τα όσα γίνονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μη έχοντας καμιά διάθεση να συμμετέχουν σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, έκαναν επίσημη δήλωση παραίτησης οριστικά και αμετάκλητα από όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα σήμετα το πρωί υπέβαλαν έγγραφο στην ΕΠΣ Πέλλας ότι αποσύρονται από τον θεσμό του κυπέλλου και έτσι ο Απόλλων Κρ. Βρύσης περνάει μπάι στους τέσσερις του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

9 σχόλια:

  1. Τι αλλο θελεις!!!αυτο και αν ειναι τυχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τυχη ειναι με τους δυνατους

      Διαγραφή
    2. *αδυναμους θες να πεις!!!τυχη και ξανα τυχη...γιατι αν επαιζες με αυτους 4-5 γκολακια θα ετρωγες..οσο και αν ποναει!!!!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ ποτε ερχεσαι να φας 4-5 θα μας πεις;;;

      Διαγραφή
    4. 1:21 θα σου πω τοτε!!

      Διαγραφή
    5. Έπειτα το κλαρίνο μπευ της Σωσανδρας, καθάρισε ο λαιμός σου και άρχισες να μιλάς; Και άντε και βγεις πρώτος και πας στα μπαράζ. Εκεί να δεις τι κλαρίνα θα παίξεις με Αλεξάνδρεια, Αιγίνιο, Κιλκις, Μουδανιά και ΕΠΣΜ.

      Διαγραφή
  2. Μεγαλη νικη καθαρο σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον ας επαιζαν το κυπελλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365