Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/12 Κριός 

Είναι μια συναισθηματικά ευαίσθητη μέρα, γι’ αυτό πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Έχεις την τάση να αντιδράς χωρίς να σκέφτεσαι… κι αυτό είναι εντονότερο όταν πληγώνονται τα συναισθήματά σου.
Αν τσακωθείς με κάποιον σήμερα, αυτό σημαίνει ότι αισθάνεσαι λίγο ευάλωτη. Αντί να ξεσπάς, προσπάθησε να το συζητήσεις.

ζώδια σήμερα ταύρος

Το μυαλό, το σώμα και η καρδιά σου συνεργάζονται άνετα σήμερα. Είσαι συναισθηματικά συνδεδεμένη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα μέρη όπου αισθάνεσαι πιο άνετα.
Το σπίτι, είναι για σένα το ασφαλές καταφύγιο. Πέρασε όσο το δυνατόν περισσότερο χαλαρωτικό χρόνο εκεί.

ζώδια σήμερα 28/12 Πέμπτη δίδυμοι

Αν νιώθεις ερωτευμένη με κάποιον, μην το πολυσκέφτεσαι. Οι λογικές αναλύσεις δεν θα σε βοηθήσουν να επεξεργαστείς αυτό που νιώθεις. Αντίθετα, άφησε τις μαγνητικές, αόρατες δυνάμεις να ρέουν. Αποδέξου ότι η προσπάθεια να βγάλεις νόημα από τα περιπλοκότερα θέματα του σύμπαντος όπως είναι τα συναισθήματα… είναι μάταιη. Χαλάρωσε και ακολούθησε το μυστικιστικό κύμα! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η χθεσινή ενέργεια μπορεί να μην έχει εξασθενήσει ακόμα. Φρόντισε τον εαυτό σου γιατί κάποιος μπορεί να μην ενθουσιαστεί από τον τρόπο που υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου. Ωστόσο, μην επιτρέψεις στη στάση του να σε σταματήσει. Ίσως να αγνοείς πως κάποιος θαυμάζει τον πρακτικό και σοβαρό τρόπο προσέγγισής σου, από απόσταση.

ζώδια σήμερα λέων

Είναι μια κυκλοθυμική μέρα, γι’ αυτό μην παίρνεις τα συναισθήματά σου πολύ σοβαρά. Η τρέχουσα επιρροή δημιουργεί σε πολλούς ανθρώπους συναισθηματικά ευαίσθητες διαθέσεις. Αν παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις δικές σου ή οποιουδήποτε άλλου, θα καταλήξεις να μεγεθύνεις ένα ασήμαντο πρόβλημα! Αν δεν προσπαθήσεις να βελτιώσεις τα άβολα συναισθήματα κάνοντάς τα χειρότερα.. σύντομα θα εξαφανιστούν και θα ηρεμήσεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σήμερα. Όμως θα νιώσεις πως η δική σου ενέργεια εξομαλύνεται. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή είσαι από τη φύση σου ένα ήρεμο, λογικό άτομο. Δεν επηρεάζεσαι από συναισθηματικές εκρήξεις και όταν ένα συναίσθημα σε διαπερνά, είσαι αρκετά λογική ώστε απλά να το αφήσεις να φύγει. Αυτό βοηθά επίσης στο να διατηρείς τις σχέσεις σου ήρεμες. Ωστόσο, μοιράζεσαι βαθιές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Τίμησέ τους σήμερα.

ζώδια σήμερα 28/12 Πέμπτη ζυγός

Η παραγωγικότητα μπορεί να είναι το μεσαίο σου όνομα. Οι εναλλαγές της διάθεσής σου, θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την εστίαση σε οτιδήποτε. Γι’ αυτό αναγνώρισε αυτό που νιώθεις – και αν είναι απαραίτητο απευθύνσου σε κάποιον που εμπιστεύεσαι για να σε βοηθήσει σε ό,τι αντιμετωπίζεις. Μόλις ξαναβρείς τα πατήματά σου, σύντομα θα επιστρέψεις σε καλό δρόμο – και θα δείξεις στους στόχους σου, ποιος είναι το αφεντικό! 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες. Μάλιστα κάποιοι προτιμούν τις μάσκες! Καθώς ο Πλούτωνας, συγκρούεται με τη Σελήνη σήμερα, η συνήθως εντυπωσιακή ικανότητά σου να αξιολογείς κάποιον με μια ματιά, μπορεί να χρειάζεται τελειοποίηση. Μπορεί να κρίνεις λάθος κάποια άτομα σχετικά με τα ταλέντα και με το πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν. Να έχεις υπόψη σου το ρητό για τα βιβλία και τα εξώφυλλα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις διάθεση να ξεκουράσεις τα περιπλανώμενα πόδια σου ή είσαι μακριά.. και λαχταράς την άνεση του σπιτιού σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να περάσεις χρόνο σε οικεία μέρη, ακόμα και στα όνειρά σου. Δες το σαν ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επιστρέψεις στον κόσμο με ανανεωμένο σθένος και ενθουσιασμό.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σήμερα, γιατί τα ακατάστατα συναισθήματά σου συνεχίζουν να συνωστίζονται. Το ένστικτό σου μπορεί να θέλει να τα αγνοήσεις ή να τα αποφύγεις, πέφτοντας με τα μούτρα στη δουλειά. Κι αυτή είναι μια τακτική που λειτουργεί – αλλά ως ένα σημείο. Καλύτερα να αντιμετωπίσεις τώρα οποιαδήποτε κατάσταση σε στενοχωρεί. Αν οφείλεις σε κάποιον μια συγγνώμη, πρόσφερέ την ειλικρινά. Θα νιώσεις καλύτερα. 

ζώδια σήμερα 28/12 Πέμπτη υδροχόος

Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σήμερα ή προβλήματα στο σπίτι μπορεί να χρειάζονται προσοχή. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμη για να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση. Το κλειδί τώρα είναι να είσαι ήρεμη εστιάζοντας στην ασφάλεια και την ευτυχία τη δική σου και των αγαπημένων σου. Άδραξε την ευκαιρία για να διορθώσεις προβλήματα και να διαλύσεις εντάσεις μεταξύ συγγενών ή φίλων. Θα νιώσεις υπέροχα μόλις το κάνεις.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ενώ κάποιοι αισθάνονται άβολα με την ένταση των συναισθημάτων τους, εσύ πραγματικά το απολαμβάνεις. Εξάλλου, έτσι ακριβώς είναι η ζωή σου σε τακτική βάση. Και τώρα, είσαι βουτηγμένη σε υπέροχα συναισθήματα και αναμνήσεις. Ακόμη και μια αίσθηση μελαγχολίας μπορεί να τη βρεις ευχάριστη τώρα, αφού είναι ειλικρινής. Μοιράσου τα συναισθήματά σου με έναν φίλο. Χρησιμοποίησε το συναίσθημα σαν γέφυρα, για να συνδεθείς με κάποιον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365