Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Φάσεις και γκολ από την Κρ. Βρύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του Emvolos News

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση Απόλλων Κρ. Βρύσης - ΑΣ Γιαννιτσά, που τελείωσε με εύκολη νίκη των γηπεδούχων:




12 σχόλια:

  1. Στον έμβολο που δείχνει όλο το παιχνίδι,φαίνεται πεντακάθαρα το φάουλ στον σοφιανιδη και στην εξέλιξη εγηνε το1-0. Με αποτέλεσμα να εκνευρίσει ο σοφία και να βρίσκει τον επόπτη. Μπράβο στη ΕΠΣ σε δύο παιχνίδια τελειώσατε και τις δύο ομάδες των Γιαννιτσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καπνογόνα απαγορεύονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κομπλεξαρα,αν εισαι αυτος απο τα γεννιτσα κοψε την κλαψα...οι κροτιδες σε πειραζουν,τα καπνογονα σε πειραζουν σε λιγο θα μας πεις οτι σε πειραζει που ειμαστε και στο γηπεδο!!την επομενη φορα ΜΟΛΟΤΟΦ θα πεσει!!αντε γιατι κουρασες.....

      Διαγραφή
    2. Πράγματι.Έχουν απαγορευτεί τα καπνογόνα στα τοπικά. Επίσημα και παντού.Αγωνιστικά κερδίζεις , εξωαγωνιστικά καφροι. Σκορ:1-1 .

      Διαγραφή
    3. Πονατε αγωνιστικα πονατε εξωαγωνιστικα Σκορ 2-0

      Διαγραφή
    4. Ασε μας ρε φιλα,δημιουργειτε ομορφη ατμοσφαιρα για τοπικο παιχνιδι και γκρινιαζεις..αν ειναι δυνατον..ουτε ενοχλουν ουτε δημιουργουν καποιο προβλημα..2 λεπτα κραταει

      Διαγραφή
    5. μοιράστε βιβλία ,όχι βεγγαλικά...

      Διαγραφή
  3. γιατί δεν παίζουν οι παίχτες των Γιαννιτσών?το καλοκαίρι πήραν όλη την αφρόκρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεληχατζης κοσεογλου καραμπελας βακιρτζης βερβελες κτλ που είναι αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το εξω-αγωνιστικό προηγείται γιατί έχει και αφαίρεση βαθμών.
    Κάφροι Κάμπου-Αριστοκράτες Γιαννιτσών 2-4.
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365