Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/12 Κριός 

Γενικά είσαι παθιασμένη, αλλά αυτή η ακατέργαστη ενέργεια έχει αυξηθεί σήμερα. Και είναι στο χέρι σου να την αξιοποιήσεις θετικά. Αυτή όμως μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, επειδή μια παλιά προσβολή εξακολουθεί να σε καίει.
Καλύτερα ξέχασέ τη και προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος στη δουλειά σου ή σε μια συναρπαστική βραδιά με κάποιον ξεχωριστό. Ξέχνα τα μικρά πράγματα που απλά δεν έχουν σημασία.

ζώδια σήμερα ταύρος

Πάντα είχες μεγάλη επιμονή και υπομονή – και σήμερα ακόμα περισσότερο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ασχοληθείς με πράγματα που συνήθως ανέβαλλες. Είναι η επισκευή του κήπου σου, η τακτοποίηση του σπιτιού σου ή κάτι άλλο;
Επίσης μην αγνοείς το πάθος που σιγοβράζει μέσα σου. Είναι υπέροχη στιγμή για να δείτε πυροτεχνήματα με το ταίρι σου. Κυρίως, μην εκπλαγείς αν η επιτυχία σου χτυπήσει την πόρτα – είτε την αναζητούσες είτε όχι. 

ζώδια 10/12 Κυριακή δίδυμοι

Υπάρχει κάποιος λόγος που σήμερα νιώθεις τόσο καχύποπτη κι απογοητευμένη; Έχεις αναλάβει μια δύσκολη επιχείρηση που ενισχύει τη νευρικότητά σου. Όμως μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση. Θα ήταν καλύτερα βέβαια, αν μπορούσες να την ξεχάσεις και να ξεκινήσεις από το μηδέν. Αυτό εξάλλου είναι ένα από τα ενστικτώδη ταλέντα σου: να σταματάς τα πάντα και να προχωράς σε μια ολοκαίνουργια κατεύθυνση. Σ’ αυτή την περίπτωση, είναι πραγματικό πλεονέκτημα! 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι ένα περίεργο μείγμα δυναμισμού και ηρεμίας. Από τη μια πλευρά, η συνηθισμένη, παθητική σου φύση είναι ακόμα παρούσα. Από την άλλη, ενεργοποιείσαι από μια βαθιά, εσωτερική πηγή δύναμης, που οξύνει τόσο τις επιθυμίες, όσο και την εστίασή σου. Μπορεί να επιθυμείς χρήματα ή φήμη. Αν πάλι έχεις το βλέμμα σου σε κάποιον ξεχωριστό σήμερα μπορείς να εδραιώσεις τη σχέση σου μαζί του ή να την εξελίξεις. Αν τώρα κάτι απ’ όλα αυτά θα σε κάνει ευτυχισμένη.. αυτό θα φανεί. 

ζώδια σήμερα λέων

Ποια είναι αυτή η σαρκαστική, μισαλλόδοξη, ασυμβίβαστη παρουσία; Σίγουρα όχι εσύ! Μην προσπαθείς να ελέγξεις κάθε πτυχή της κατάστασής σου. Μην εναντιώνεσαι με όσους δεν συμφωνούν μαζί σου. Πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Κάπου στην πορεία η αποστολή σου επαναπροσδιορίστηκε και τώρα αρχίζεις να μοιάζεις με «τον κακό της ιστορίας» στα μάτια ορισμένων ανθρώπων. Άλλαξε στάση! Δείξε καλοσύνη και μεγαλοψυχία! Είναι αυτό που κάνεις καλύτερα. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Τρέχεις να προλάβεις όλα τα έργα που έχεις αναλάβει σήμερα. Η ενέργεια της ημέρας όμως φωτίζει την επικοινωνία σου, γι’ αυτό να θυμάσαι πως στη λίστα των προτεραιοτήτων σου πρέπει να βρίσκεται χρόνος για διασκέδαση- και ίσως για μια δυο περιπέτειες. Μια μεγαλύτερη εικόνα περιμένει την προσοχή σου και είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική, από οτιδήποτε άλλο στη λίστα εργασιών σου!

ζώδια σήμερα 10/12 Κυριακή ζυγός

Θα νιώσεις μεγάλη ανυπομονησία με την αναμονή σήμερα. Σήμερα πρέπει να εστιάσεις τις προσπάθειές σου σε κάτι σημαντικό. Ίσως δεις κάποια βελτίωση στα πράγματα, αν τα δώσεις όλα κυριολεκτικά. Θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις ξανά σε λίγες μέρες, αλλά προς το παρόν, ασχολήσου επιμελώς με τη δουλειά σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μην προδώσεις την εμπιστοσύνη κανενός σήμερα. Αν μαχαιρώσεις κάποιον στην πλάτη απλά και μόνο για να κερδίσεις μερικούς φθηνούς πόντους, θα χάσεις κάτι πολύ πιο πολύτιμο – όχι ότι θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο! Ήρθε η ώρα να αναπτύξεις καινούργιες φιλίες. Κάνε παρέα μ’ αυτούς τους ανθρώπους αντί να τους κριτικάρεις.. και θα μείνουν μαζί σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα είσαι σε θέση να κάνεις σπουδαία πράγματα στο μέλλον, γιατί έχεις χιούμορ κι εμπειρία. Δεν είναι κακό βέβαια, αν συμβιβαστείς και με κάτι λιγότερο. Μην νομίζεις ότι πρέπει να αποκτήσεις τα πάντα ή να είσαι η καλύτερη. Γνωρίζεις ότι μια σχέση έχει φθαρεί οριστικά ή ότι κάποιος στη δουλειά προσπαθεί να σε βλάψει… και παρόλα αυτά, όποιες αντιξοότητες και αν αντιμετωπίζεις.. εσύ συνεχίζεις. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Το ακούραστο πνεύμα σου θα σε βοηθήσει σήμερα. Όλα όμως έχουν να κάνουν, με το να πιστεύεις σ’ αυτό που κάνεις. Υπάρχουν επίσης ορισμένες παραδόσεις που πρέπει να διατηρηθούν, είτε είσαι μόνη, σε σχέση ή ανήκεις σε μια ομάδα. Ξέρεις ποια είναι τα μυστικά και για ποιο λόγο είναι απαραίτητο να τα διατηρείς. Αυτό σε κάνει σκληρή αλλά τρυφερή, επειδή ξέρεις τι κάνεις. Δεν είναι καλό να συμμετέχεις;

ζώδια σήμερα 10/12 Κυριακή υδροχόος

Πόσο άνετα νιώθεις με ό,τι συμβαίνει εδώ γύρω; Αν είσαι αυτή που το ξεκίνησε, ίσως νιώθεις χαρούμενη. Αν δεν είναι η ιδέα σου, πιθανόν να κάνεις μερικές αιχμηρές προτάσεις. Έχεις μια χρήσιμη οπτική για όλα αυτά; Αν έχεις επενδύσει πολλά, η απάντηση θα είναι όχι. Σήμερα απαιτείται μια πιο μετριοπαθής στάση. Ακολούθησε τη ροή. Ακόμα κι αν σε πάει κάπου περίεργα, θα μπορούσες να χωρέσεις. Άλλωστε δεν θα ξέρεις, μέχρι να φτάσεις εκεί. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Τώρα είσαι ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο για τους άλλους γύρω σου. Φυσικά, τα συναισθήματα και οι αντιλήψεις σου ήταν πάντα λίγο αφηρημένες για να τις καταλάβει κανείς… όμως τώρα η σεμνότητά σου τα μπλοκάρει ακόμη περισσότερο. Πώς μπορείς να είσαι σεμνή όταν είσαι τόσο απίστευτα συμπονετική και ανιδιοτελής απέναντι στους άλλους; Μην ανησυχείς αν κάποιος σε ζηλεύει. Αν ήξερε πόσο σκληρά δούλεψες με τον εαυτό σου, θα σε θαύμαζε ακόμα περισσότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365