Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Ματσάρα στον Μεγαπλάτανο

Ματσάρα στον Μεγαπλάτανο

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στον Μεγαπλάτανο, όπου η τοπική Δοξα επικράτησε με σκορ 3-2 του ΑΣ Πρόμαχοι στο ντέρμπι της Αλμωπίας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε πάθος, ένταση, διαμαρτυρίες, δοκάρια, γκολ και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να κλέβουν την νίκη στο τέλος, παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Κιουλτζόπουλου κι ενώ δεν είχαν δικαίωμα άλλης αλλαγής πετυχαίνοντας το τρίτο και νικητήριο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δύο δοκάρια, έψαξαν την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με κοντινό πλασέ του Χρυσίδη, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και γύρισαν το σκορ με τέρματα του Καλογιάννη με κεφαλιά στο 25’ και του Τσιμτσιρίδη με εκτέλεση φάουλ στο 38’. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 42’ με τον Παπαδόπουλο και στην επανάληψη το ματς ήταν ρόντεο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο πολυπόθητο τέρμα της νίκης στο 81’ με κοντινή κεφαλιά του νεαρού Ζήλλη, που έγραψε το 3-2 μέσα σε πανηγυρισμούς, ένα τέρμα που ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρείς βαθμούς της νίκης στην Δόξα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σαββίδης, Δέλλιος, Παπουτσής, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα με την λήξη του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας ότι έγιναν λάθη εις βάρος τους.

8 σχόλια:

  1. Village BIZOVO is the winner 💪💪💪 Νίκη με την αξία μας και για την τιμή του χωριού μας. Μπράβο σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους προμάχους εάν δεν υπάρχει παραίτηση του προπονητή τότε χρειάζεται απόλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Μεγαπλάτανου που το πάλεψε μέχρι και το τέλος και πάλι συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον διαιτητή ξέχασες να δώσεις συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός του Δέλλιου οι άλλοι 2 Σαββίδης και Παπουτσής ήταν για κλάματα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Καρακελιδη με το ζόρι ο Σαββίδης διαιτητής δεν γίνεται, η διαιτησία δεν είναι κληρονομιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ήρθα να δω το παιχνίδι από το Λουτράκι μιας και δεν έχουμε πια ομάδα και όντως ήταν ωραίο ματς κατά διαστήματα αλλά θα σταθώ στους διαιτητές και πραγματικά ότι πιο άσχημο εγώ έχω δεί εδώ και χρόνια, έδωσε έμμεσο που δεν ήταν έδειχναν οφσάιντ, απαράδεκτοι διαιτητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365