Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Νίκη για τον ΦΟ Αριδαίας - Στην παράταση λύγισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Νίκη για τον ΦΟ Αριδαίας - Στην παράταση λύγισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Νίκη για τον ΦΟ Αριδαίας - Στην παράταση λύγισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας.


ΦΟ Αριδαίας – ΑΟ Ατρόμητοι 70-37

Ο ΦΟ Αριδαίας επικράτησε με 70-37 των Ατρόμητων, στο ΔΑΚ Καλυβίων, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΦΟΑ, η οποία επικράτησε των ουραγών Ατρόμητων πετυχαίνοντας τη δεύτερή της νίκη και πλέον βρίσκεται μία πίσω από την έκτη θέση και τον συμπολίτη της ΠΑΟΚ Αλμωπίας, με τους Ατρόμητους να παραμένουν στην όγδοη θέση με μία νίκη.

Καλύτερα μπήκε στην αναμέτρηση η Αριδαία, η οποία πήρε στα χέρια της τον έλεγχο του αγώνα και του σκορ και προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 21-12.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με τη γηπεδούχο να κλείνει το πρώτο μισό του αγώνα με του υπέρ της 42-20.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να συνεχίζει να διευρύνεται και το σκορ να διαμορφώνεται, στην ολοκλήρωσή του, σε 60-26.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, με τον ΦΟΑ να φτάνει στη νίκη με το τελικό 70-37.

Διαιτητές: Νικολαΐδης, Κορδαλής.

Δεκάλεπτα: 21-12, 42-20, 60-26, 70-37.

Συνθέσεις:

ΦΟΑ: (Τσουλφάς) 

Δημάκας Δ. 12(2), Κανονίδης 6(1), Αντωνιάδης 4, Τοπαλίδης 18(1), Δημάκας Φ., Μουχτάρης, Νάτσκος 3, Σταυρουλάκης 24(6), Παναγιωτίδης 2, Μάρκου, Σαρακινλής 1


Ατρόμητοι: (Βέττης) 

Σιάπκας 6, Ανδρεάδης, Βέττης, Σεβαστόπουλος 11(1), Δαλαλέλης, Καμενίδης 10, Μαριοράκης 4, Κώττης 6.


ΠΑΣ Αετός Κιλκίς – ΠΑΟΚ Αλμωπίας 69-67

Ο Αετός Κιλκίς επικράτησε στην παράταση με 69-67 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο ΔΑΚ Κιλκίς, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αγώνα ο οποίος βάδισε στο όριο στη μεγαλύτερη διάρκειά του και χρειάστηκε και το έξτρα πεντάλεπτο για να κριθεί ο νικητής, ο Αετός Κιλκίς ήταν αυτός που κατάφερε να αρπάξει στις λεπτομέρειες το ροζ φύλλο αγώνα και να πετύχει την τέταρτή του νίκη, αφήνοντας με μία λιγότερη τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας, χωρίς ωστόσο να έχουν βαθμολογικές ανακατατάξεις, με την ομάδα του Κιλκίς να παραμένει πέμπτη και αυτήν της Αριδαίας έκτη.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Αετό να είναι αυτός που το ολοκλήρωσε από τη θέση του οδηγού, έχοντας απόσταση δύο ποντων (17-15) από τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο φιλοξενούμενος ήταν καλύτερος και κατάφερε όχι μόνο να προσπεράσει, αλλά και να αποσπαστεί στο σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 27-33.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τρίτου δεκαλέπτου, με τους ρόλους ωστόσο να αντιστρέφονται, και το γηπεδούχο να ανακτά το προβάδισμά με 44-41.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ, με καμία να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη, καθώς η ολοκλήρωση των σαράντα λεπτών τις βρήκε ισόπαλες στους εξήντα δύο πόντους.

Το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και στο έξτρα πεντάλεπτο, με την ομάδα του Κιλκίς να είναι αυτή που επικράτησε στις λεπτομέρειες με το τελικό 69-67.

Διαιτητές: Γκαντίδης Θ., Μακούλης.

Δεκάλεπτα: 17-15, 27-33, 44-41, 62-62, 69-67.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς: (Πούλιος) 

Γκρεκός Ε. 11, Αμοιρίδης, Τσούλης, Χειρούλης, Τσαρίδης 4, Θεογιάννης 3(1), Μουρζίδης 11(1), Πατσούρης 14(3), Γκρεκός Γ. 2, Μαργαριτίδης, Κανατσίδης 10(1), Κόγιας 14(1).

ΠΑΟΚ Αλμωπίας: (Χασάπης)

Στρέπκος 7, Παπαβραάμ 15(3),Καρπάς, Βασίλογλου 5(1), Λιούγκας 5(1), Γάτσος, Μπεγλόπουλος 12, Λαμπρίδης 5(1), Πετρούδης Γ. 8, Νταούτι, Τζίλας, Πετρούδης Δ. 10.

Katerini Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365