Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της αγωνιστικής δράσης του Σαββάτου, καθώς στην Ν. Πέλλα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας - Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς στο 38’ είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού επιθετικού Ανδρέα Ποζίδη ο οποίος είχε σκοράρει το τέρμα των φιλοξενουμένων, που υπέστη κάταγμα κνήμης στο πόδι και χρειάστηκε το ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών για τα περαιτέρω, εκεί όπου έτυχε περίθαλψης από τους εφημερεύοντες γιατρούς, ενώ να σημειωθεί ότι άπαντες όσοι ήταν στο γήπεδο πάγωσαν, βλέποντας του άτυχο αυτό συμβάν.

Ήταν μια κακιά στιγμή που σίγουρα κανείς δεν θέλει ούτε να δει, ούτε καν να ακούσει.

Δύσκολες στιγμές για το στρατόπεδο του Ατρομήτου Λεπτοκαρυάς και πολύ περισσότερο για τον άτυχο ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του, στον οποίο το Aridaia365 εύχεται περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος στην ποδοσφαιρική δράση.













4 σχόλια:

  1. Περαστικά στο παλικάρι!!! σιδερένιος και γρήγορη ανάρρωση να έχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή θα περάσει. ίσως είναι για να σε προστατεύει από κάτι άλλο

      Διαγραφή
  2. Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου θα πρέπει να έχουν πρώτο μέλημα το ευ αγωνιζεσθαι και όχι να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να βρίζουν και να απειλούν τους πάντες! Τώρα αναλάβατε τις ευθύνες σας για να μην θρηνισουμε και θύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο μοιρι που εισαι διπλα στον πασχοντα,στο πασχοντα περαστικα και σιδερενιος,παλικαρι πρεπει να νε το παιδι ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365