Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Εξελίξεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας φέρνει η πιθανή αποχώρηση του Κεραυνού Αγγελοχωρίου

Εξελίξεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας φέρνει η πιθανή αποχώρηση του Κεραυνού Αγγελοχωρίου

Η πιθανή αποχώρηση του Κεραυνού Αγγελοχωρίου από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φέρνει εξελίξεις και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1 και Α’ Κατηγορίας, αφού ως γνωστόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούσε το ΑΦΜ της Θύελλας Σαρακηνών και ανήκε στην δύναμη της ΕΠΣ Πέλλας.

Η προκήρυξη αναφέρει ρητά ότι εξέλιξη υποβιβασμού ομάδας από την Γ’ Εθνική, φέρνει υποβιβασμό και 3ης ομάδας από την Α1 στην Α’ Κατηγορία και παράλληλα επίσης 3ης ομάδας από την Α’ στην Β’ Κατηγορία.

Άρα τα δεδομένα θα έχουν τρείς υποβιβασθείσες ομάδες τόσο από την Α1, όσο και από την Α’ Κατηγορία.

9 σχόλια:

  1. Οταν λετε θα υποβιβασθει μια ομαδα απο α1 πως θα γινει με κλυρωση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα υποβιβαστεί απευθείας 3η ομάδα ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις. Τι κλήρωση και ιστορίες για αγρίους μας λες….

      Διαγραφή
    2. Ναι ποια θα ειναι ομως αδερφε??

      Διαγραφή
    3. Η 3η απο το τέλος ρε φιλε πια θα είναι….

      Διαγραφή
    4. Άστον στόκος είναι

      Διαγραφή
  2. Να πέσουν οι Σαρακηνοι απευθείας Β κατηγορία και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει..Αυτή η ξεφτίλα πρέπει να τελειώνει.. Ομάδα Θεσσαλονίκης με αφμ ομάδας πελλας ,που παίρνει μέρος στο κύπελλο πελλας αλλά ταυτόχρονα παίζει και Γ εθνική, αποφασίζει να τα παρατήσει και εξαιτίας αυτού θα την πληρώσουν οι υπόλοιπες ομάδες της πελλας ..ΔΣ και από κοινού αίτημα όλων των ομάδων να πέσει απευθείας Β χωρίς μεταβολές των πρωταθληματων...Για έναν δεν θα πληρώνουν πάντα οι πολλοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι δυνατον!!αυτην την ομαδα ποιος την ξερει??και ξαφνικα επειδη δεν θελουν να παιξουν θα χαλασει ολο το πρωταθλημα της πελλας!!αντε δεν ειστε για τιποτα αν κανετε αυτην την βλακεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευκαιρία για τους πρωτευουσιανους. Παίρνουν το αφμ του κεραυνου- θύελλας αγγελοχωριου- Σαρακηνών και συνεχίζουν στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο 10.47- 3.09 είναι σίγουρα από Γαλατάδες η Αξο η Μεσσιανο η Σεβαστειανα.
    Άκου κλήρωση; Δηλαδή με τα μυαλά σου αν κληρωθεί και πέσει ο 2ος ( που πάει για πρωτάθλημα) θα είναι δίκαιο ρε αμορφωτε ποδοσφαιρικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365