Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Αλμωπία: Απατεώνες έπαιρναν τηλέφωνο πολίτες για δήθεν ατυχήματα των παιδιών τους

Οι καταγγελίες είναι πάνω από 10
Πολλές καταγγελίες δέχεται το Aridaia365, για περίεργα τηλεφωνήματα αγνώστων σε πολίτες της Αλμωπίας, σήμερα Πέμπτη 7/12.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, άγνωστοι έπαιρναν τηλέφωνο πολίτες για δήθεν ατυχήματα των παιδιών τους και με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους γονείς, για να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά που θα είχαν σκοπό ιατρική περίθαλψη.

Οι καταγγελίες είναι πάνω από 10, όπως είναι φυσικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι αρχές.

Όπως έχουμε παρατηρήσει στο Aridaia365, τέτοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα σχεδόν κάθε Πέμπτη, ημέρα παζαριού της Αριδαία, με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.

Σε καμία περίπτωση οι πολίτες δεν θα πρέπει να δίνουν χρηματικά ποσά σε αγνώστους, ούτε τους κωδικούς των τραπεζικών καρτών τους, ή του ebanking τους, ενώ θα πρέπει άμεσα να ενημερώνουν τις αρχές.

Καλό είναι να υπάρξει ενημέρωση για αυτά τα περιστατικά σε ηλικιωμένα άτομα, γιατί αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις πέφτουν θύματα των απατεώνων.

4 σχόλια:

  1. το μεσημέρι ναι...πήραν τηλέφωνα στο κέντρο της αριδαίας...έκαναν ψεύτικά ότι έκλαιγαν κι όλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγο με πήραν και εκαναν πώς θα έκλαιγαν και τους το έκλεισα..να προσέχει ο κόσμος και κυρίως οι ηλικιωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρομα,αλεξανδρειας Μενιδίου,Δενδροποτάμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 ώρα το απόγευμα μας πήραν στη Σωσα δρα σε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365