Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΣ Πρόμαχοι - Μ. Αλέξανδρος Όρμας 1 - 2 / Νίκη ανάσα ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας, επικρατώντας με σκορ 2-1 στους Προμάχους του τοπικού ΑΣ και πήρε τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες και χωρίς να παιχθεί σπουδαίο ποδόσφαιρο στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Χρήστος Τζιβάνης», οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν ψυχωμένα και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους, κάτι που τελικά πέτυχαν αφού αρχικά προηγήθηκαν στο σκορ στο 33’ με τον Χρήστο Νούση να ανοίγει το σκορ και στο 86’ με τον Σάββα Ιωάννου να γράφει το 1-2 και απέδρασαν με το σπουδαίο διπλό από μια σκληρή έδρα, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι πλήρωσαν κάποια αμυντικά λάθη και παρά την καθολική υπεροχή τους στο δεύτερο μέρος, όταν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 81’ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Νάνου, γνώρισαν μια οδυνηρή ήττα, ενώ να σημειωθεί ότι η γρήγορη αποχώρηση του Χρήστου Καλογιάννη που αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση των γηπεδούχων.

Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Βαμβακά, Ηλία, Σουλιώτη, ελέγχεται μόνο για την φάση του 64’ όταν οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου.


Συνθέσεις:

ΑΣ Πρόμαχοι: (Απόστολος Κώνστας) 

Ρατσίτκας, Τανούρης, Ντόσκος, (46’ Άτζος), Νάνος Ν., Ίσκος, Λιάμπας, (68’ Παμπόρης), Αδραμάνης, Νέμτσης, (77’ Σπανόπουλος),  Καλογιάννης, (13’ Νάνος Γ.), Τσιμτσιρίδης, Παπαντωνίου, (77’ Ταραλίδης).


Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Νούσης Χ., Παναγιωτίδης, Γώγου, Μπίτσας, Αθανασιάδης, Αβραμίδης Α., Καρυπίδης, (72’ Μάρκου Γ.), Ιωάννου, (84’ Δίος Σ.), Μάρκου Μ., (84’ Δίος Δ.), Καραγιάννης, (62’ Νούσης Ε.).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


































































4 σχόλια:

  1. Βαμβακά τέτοιο πέναλτυ που επνιξες για την Ορμά θα το σφύριζε και ο πρόεδρος των Προμάχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν καθαρό πέναλτι,το γκολ των προμάχων δεν το έβαλε ο Γιώργος Νάνος (Μπάμπης) ρωτάω;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365