Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Αυτός θα είναι ο νέος Πρόεδρους του Δημοτικού Συμβούλιου (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365

Μία βδομάδα έχει μείνει για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλο, η οποία ορκίζεται στις 22/12 και αναλαμβάνει τα καθήκοντα της 1/1.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου έχει καταλήξει στο σχήμα της Δημοτικής του ομάδας και στις θέσεις που θα αναλάβουν οι σύμβουλοί του.


Μία από τις θέσεις που υπήρχε μεγάλο ερωτηματικό για το ποιος θα την αναλάβει, ήταν αυτή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 και αν δεν αλλάξει κάτι, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο Ανέστης Δοβλέτης, στρατιωτικός στο επάγγελμα, από την Μηλιά Αλμωπίας, με μεγάλη δράση στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού του. 


Ο κύριος Δοβλέτης ήταν υποψήφιος στην Δημοτικής Ενότητα Εξαπλατάνου και πήρε 705 σταυρούς.


Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.




4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο για την επιλογή του!Άξιος ο Δοβλετης για αυτή τη θέση.Ανθρωπος με ήθος,αξίες και σεβασμό στους συνανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλει πολύ διάβασμα πρόεδρε.Καλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ανέστη. ΑΞΙΟΣ. Πολύ καλή επιλογή κύριε δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η περιοχή μας! Με αυθεντικότητα, ήθος, αρχές. Αφανείς ήρωες που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και ψάχνουν ευκαιρία να βοηθήσουν! Συγχαρητήρια Ανέστη, συγχαρητήρια και στον δήμαρχο για τη συνετή επιλογή του! Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365