Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο της ΕΠΣ Πέλλας

Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος κ. Αστέριος Αντωνίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας ευχαριστούν το διεθνή διαιτητή της δύναμης μας κ. Φωτιά Βασίλειο για την ευγενική χορηγία 50 βιβλίων του εξαίρετου μέλους της Ελληνικής Διαιτησίας και όχι μόνο, πρώην διεθνή διαιτητή κ. Κύρου Βασσάρα με τίτλο MY WAY , προς τους διαιτητές της δύναμης μας.


Ευχαριστούμε Βασίλη. Ευχαριστούμε Κύρο.

5 σχόλια:

  1. Έτσι όπως τους κόβω τους διαιτητές του νομού από τα φύλλα αγώνα που συντάσσουν όχι να γράψουν αλλά δύσκολα να διαβάσουν βιβλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά λένε ότι το ποιο έξυπνο πουλί είναι ο μπούφος.

      Διαγραφή
  2. Καλές οι ευχαριστίες της ΕΠΣ, αλλά ασχοληθείτε και με τα θέματα που αφορούν την Ένωση. Αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, Το έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο κύριος Φωτιάς είναι της δύναμής μας, θα έπαιζε παιχνίδια εδώ!!
    Γιατί δεν πάει στην ΕΠΣ Αθηνών και λογίζεται ως Πέλλα;
    Ελάτε κύριε Βασίλη στην Πέλλα ως οφείλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα πω αξιέπαινη κίνηση. Γιορτές έρχονται φτάνει με την κακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365