Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/12 Κριός 

Κάνε έρωτα… όχι πόλεμο σήμερα. Είναι σημαντικό να βρεις τρόπους συμβιβασμού με τους φίλους και τους συνεργάτες σου, αντί να προσπαθείς να πετύχεις το δικό σου ή να προκαλείς σκηνή.
Αξίζει να προσπαθείς για την αρμονία στις σχέσεις σου, έστω κι αν δεν είναι κάτι που σκέφτεσαι πολύ. Άσε λοιπόν κάτω τα γάντια του μποξ! Είναι καιρός να αναζητήσεις κοινό έδαφος. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Είναι φυσικό να θέλεις να ακολουθήσεις το δρόμο σου, γιατί είσαι σίγουρη για τις απόψεις σου – και μπορεί να έχεις δίκιο.
Όμως το να επιμένεις για δευτερεύοντα ζητήματα δεν θα σου βγει σε καλό σήμερα. Πρέπει να δείξεις καλή θέληση προσπαθώντας να συμβιβαστείς. Χρειάζεται στυλ και χάρη για να είσαι φιλειρηνική ξέρεις. Βασίσου στην έμφυτη δημιουργικότητά σου για να το βρεις.

ζώδια σήμερα 09/12 Σάββατο δίδυμοι

Είσαι πάντα γοητευτική και πνευματώδης! Σήμερα όμως είσαι επιπλέον, ευγενική και συμπονετική. Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται γιατί ξέρουν πως θέλεις το καλό τους. Αν μπορείς να διαπραγματευτείς οτιδήποτε, από ένα συμβόλαιο μέχρι έναν συμβιβασμό, οι προσπάθειές σου θα πετύχουν. Θέλεις πραγματικά να πάρουν όλοι ό,τι τους αναλογεί – κι εκεί βρίσκεται η λαμπρότητά σου. Λάμψε σήμερα!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη σε κάποιο τομέα της ζωής σου σήμερα, αλλά πρώτα πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους. Αυτό σημαίνει να περιμένεις την έγκρισή τους. Θέλεις αρμονία στις σχέσεις σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις σταθερούς δεσμούς που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Να έχεις κατά νου αυτούς τους στόχους, καθώς αναζητάς κοινό έδαφος.

ζώδια σήμερα λέων

Η ζεστή καρδιά και το λαμπερό σου πνεύμα κάνουν τη συνεργασία εύκολη σήμερα. Ακόμη και όταν πρόκειται για στάσιμα θέματα, οι άλλοι θέλουν να τα πάνε καλά, γιατί εκτιμούν τη φιλία και την εμπιστοσύνη σου. Αυτό λειτουργεί προς όφελός σου καθώς διαχειρίζεσαι έργα, κάνεις τη δουλειά σου και συγκεντρώνεσαι με φίλους σήμερα. Όσον αφορά τις συμμαχίες και τη φήμη, θα κερδίσεις πολλούς πόντους σήμερα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η λογική και ο συλλογισμός, είναι σημαντικά στοιχεία κάθε συμβιβασμού. Με οποιοδήποτε έργο ή θέμα ασχολείσαι σήμερα, το έντονο, αναλυτικό μυαλό σου θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις τις ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων μερών. Υπολόγισε τα πάντα και κατέληξε σ’ ένα σχέδιο που λειτουργεί για όλους. Μην ξεχνάς και τα κοινωνικά σου χαρίσματα. Λίγη ζεστασιά στη συμπεριφορά σου, θα σε ωφελήσει πολύ… ειδικά αν αναζητάς κοινό έδαφος.

ζώδια σήμερα 09/12 Σάββατο ζυγός

Τα προσόντα σου λάμπουν σήμερα. Είσαι πνευματώδης, έξυπνη, ελκυστική και φυσική διπλωμάτης. Οι άνθρωποι σε θέλουν κοντά τους γιατί τους κάνεις να νιώθουν πως είναι σημαντικοί. Αυτό το καλό συναίσθημα κάνει και τις επαγγελματικές σου συναντήσεις να πάνε καλά. Είναι επίσης μια υπέροχη μέρα για κοινωνικές συναναστροφές, αφού η ζεστή σου ενέργεια είναι ιδιαίτερα ελκυστική. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δεν είναι μυστικό για όποιον σε ξέρει, πως έχεις ισχυρή προσωπικότητα και σου αρέσει ελέγχεις τα πράγματα. Σήμερα, όμως έχεις χαλαρή διάθεση. Το να τα καταφέρεις δεν σου φαίνεται τόσο σημαντικό τώρα όσο να τα πηγαίνεις καλά με τα άτομα που σ’ ενδιαφέρουν. Αν προκύψει πρόβλημα, συμβιβάζεσαι. Είσαι επίσης καλή ακροάτρια τώρα, κάτι που προσθέτει στη θετική ενέργεια. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Είναι μια υπέροχη μέρα για να την περάσεις με φίλους και οικογένεια. Έχεις μια χαλαρή, ήρεμη διάθεση. Οι συζητήσεις ρέουν και οι ιδέες που προκύπτουν, είναι πολύχρωμες και ενδιαφέρουσες. Νιώθεις δημιουργική, γι’ αυτό μη ντραπείς να μιλήσεις για μια νέα θεωρία ή να χρησιμοποιήσεις τα πινέλα και τον καμβά σου. Κάνε κάτι που θα ιντριγκάρει το μυαλό των άλλων. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν προκύψει ένα ζήτημα ή μια διαφωνία σήμερα, φρόντισε να το αντιμετωπίσεις λογικά ή να αναζητήσεις κοινό έδαφος ακόμα κι αν έχεις εσύ δίκιο… κι όχι ο αντίπαλος. Σίγουρα έχετε κοινό στόχο ή προοπτική. Βρείτε τον και χρησιμοποιήστε τον για να δημιουργήσετε μεταξύ σας, μια αμοιβαία ικανοποιητική, ισορροπημένη ανάλυση. Και οι δύο πλευρές θα πρέπει να καταλήξετε σε συμφωνία.

ζώδια σήμερα 09/12 Σάββατο υδροχόος

Η ευφυΐα και η λογική σου, είναι προφανείς. Συμβαίνουν πολλά μέσα σ’ αυτό το λαμπερό μυαλό – και φαίνεται πότε μιλάς …και πότε ακούς. Μερικές φορές είσαι λίγο μοναχική… όχι όμως σήμερα. Τώρα έχεις διάθεση για παρέα γι’ αυτό πιάσε συζήτηση με τους συναδέλφους σου στο διάλειμμα ή μαζευτείτε με φίλους για δείπνο. Η κουβέντα και το γέλιο θα σου κάνουν καλό.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Επιθυμείς την τέλεια αρμονία στις σχέσεις σου σήμερα. Όμως η ζωή δεν είναι τέλεια, όπως και οι ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις. Έτσι, για να καλύψεις τα κενά της πραγματικότητας, μπορεί να υποχωρήσεις από ένα ζήτημα – ενώ δεν θα έπρεπε – για να διατηρήσεις την ειρήνη. Οι συγκρούσεις μπορεί να μην είναι ευχάριστες.. όμως κάποιες στιγμές είναι απαραίτητες. Βρες τρόπο να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα σήμερα. Μπορείς να το κάνεις, χωρίς να προκαλέσεις λογομαχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365