Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΣΟΚ στο Ριζάρι Έδεσσας: Βρέθηκε νεκρή 16χρονη

Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα η αστυνομία

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Ριζάρι Έδεσσας το απόγευμα της Τρίτης.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, βρέθηκε νεκρή από οικείους της 16χρονη κοπέλα Αλβανικής καταγωγή. 


Την κοπέλα μετέφεραν με ΙΧ οικείοι της στο νοσοκομείο Έδεσσας, με τους γιατρούς να κάνουν προσπάθειες να την επαναφέρουν στην ζωη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.


Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για το περιαστικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365