Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του πρωταθλητή της Α1 για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του πρωταθλητή της Α1 για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Τα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ βρίσκονται στα φόρτε τους και το Aridaia 365 θα σας κάνει μια πρώτη ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε τοπική Ένωση για τον πρωταθλητές που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ ανόδου, ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας όπου αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Α1, είναι ο Απόλλων Κρ. Βρύσης.

Να σημειωθεί ότι στις υπόλοιπες ΕΠΣ οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας αναδεικνύονται πρωταθλήτριες μέσω μίνι πρωταθλήματος play off, με εξαίρεση την ΕΠΣ Κιλκίς όπου υπάρχει η βαθμολογική δικλείδα των 4 βαθμών.


Να ξεκινήσουμε και να δούμε αναλυτικά:


ΕΠΣ Φλώρινας 

Στην Φλώρινα ο περσινός πρωταθλητής Ερμή Αμυνταίου έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ακολουθούν με αξιώσεις ο ΠΑΣ Φλώρινας και ο Μελιτέας Μελίτης.

Ερμής Αμυνταίου 19

ΠΑΣ Φλώρινας 16

Μελιτέας Μελίτης 16


ΕΠΣ Κιλκίς 

Στο Κιλκίς ο ιστορικός Κιλκισιακός είναι η ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία, έχοντας μόνο νίκες μέχρι στιγμής και δείχνει να μην έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα, με την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, έχοντας πανίσχυρο ρόστερ για τα δεδομένα της ΕΠΣ Κιλκίς, με μόνη απειλή την ΑΕ Πολυκάστρου.

Βαθμολογία

Κιλκισιακός 42

ΑΕ Πολυκάστρου* 32

Πάικο Γουμένισσας 32

*Παιχνίδι λιγότερο.

Υ.Γ Για να υπάρχουν αγώνες play off βαθμολογική διαφορά του 1ου με τον 2ο πρέπει να είναι 4 βαθμούς και κάτω στην τελική βαθμολογία, σε περίπτωση που είναι 5 βαθμούς και πάνω δεν διεξάγονται αγώνες play off.


ΕΠΣ Ημαθίας 

Στην Ημαθία η ενισχυμένη και αήττητη ΑΕ Αλεξάνδρειας οδηγεί την κούρσα και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ακολουθεί ο ΦΑΣ Νάουσα που παραμένει το μεγάλο αουτσάιντερ και η μόνη ομάδα που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

ΑΕ Αλεξάνδρειας 43*

ΦΑΣ Νάουσα 40

*Έχει κάνει το ρεπό της


ΕΠΣ Χαλκιδικής 

Στην Χαλκιδική ο ΠΟ Μουδανιών είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μια ομάδα ιδιαίτερα ενισχυμένη με καλό και πλούσιο ρόστερ και η μεγάλη διαφορά στην βαθμολογία δίνει το σαφές προβάδισμα για την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Βαθμολογία

ΠΟ Μουδανιών 49

Διγενής Λακκώματος 35

ΠΟ Ν. Καλλικράτειας* 34

*Παιχνίδι λιγότερο.


ΕΠΣ Μακεδονίας

Μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν τα play off τρείς ομάδες φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για τα δύο εισιτήρια συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου.

Η ΑΕ Ευόσμου, οι Ακρίτες Συκεών και τα ΙΕΚ Δέλτα,λογικά μία ομάδα από αυτές θα συμμετέχει στον όμιλο με τον πρωταθλητή Πέλλας, ενώ αουτσάιντερ είναι ο Αγ. Αστέρας και η Δόξα Ασσήρου.

Βαθμολογία

AE Eυόσμου 22 (Με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι θα έχει 24 βαθμούς και με ισοπαλία 23.

Ακρίτες 22 (με νίκη θα έχει 23 βαθμούς).

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 20 βαθμους (με νίκη θα έχει 22 βαθμούς). 

Αγροτικός Αστέρας 16 (με νίκη θα έχει 17 βαθμούς,

Δόξα Ασσήρου* 16 (με νίκη θα έχει 17 βαθμούς και με δύο νίκες 19).

*Παιχνίδι λιγότερο.

Υ.Γ Η δεύτεραθλήτρια θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας.


ΕΠΣ Πιερίας

Στην Πιερία ο Αιγινιακός αυτήν την στιγμή προβάλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τρείς αγωνιστικές πριν την λήξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς δείχνει μια σταθερότητα και έχει μια διαφορά 6 πόντων από την Ακαδημία Πλαταμώνα, την οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, έχει ενισχυθεί μεταγραφικά τον Γενάρη, ωστόσο έχει δρόμο η μάχη και είναι νωρίς να προδικάσουμε ποια ομάδα θα είναι στα μπαράζ ανόδου.

Βαθμολογία

Αιγινιακός 49

Ακαδημία Πλαταμώνα 43.

2 σχόλια:

  1. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν προχθές που ήμουν στους Δελφούς.
    Με την ευκαιρία πήγα στο Μαντείο και μου έβγαλε τελική βαθμολογία.
    1. Αμύνταιο 2. Κρ. Βρυσση 3. Αιγινιακος 4. Αλεξάνδρεια 5. Κιλκισιακός
    6. Μουδανιά 7. ΕΠΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365