Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Πρόσκληση σε συνάντηση για το Καρατζοβίτικο καρναβάλι

Πρόσκληση σε συνάντηση για το Καρατζοβίτικο καρναβάλι

Ο Δήμος Αλμωπίας και η οργανωτική επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε συνάντηση, σε όλους τους ενδιαφερόμενους (συμμετέχοντες, συλλόγους, καταστήματα, εκπρόσωπους σχολείων, εμπορικό σύλλογο, σύλλογο ξενοδόχων κ.α.), με σκοπό να συζητηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής, οι λεπτομέρειες πραγματοποίησης του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού 2024 και οι παράλληλες δράσεις το δεκαήμερο της αποκριάς.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας "Συμεών Σωτηριάδης".


Οι βάσεις έχουν μπει!

Πάμε να διοργανώσουμε ένα ανεπανάληπτο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι!

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365