Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής στη διοργάνωση του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού 2024

Δελτίο Τύπου

Το Σκυδραϊκό Καρναβάλι έρχεται και φέτος φανταχτερό, πλούσιο και δυναμικό για να προσφέρει χαρά, διέξοδο και ψυχαγωγία στους καρναβαλιστές, στους κατοίκους και στους επισκέπτες μας.


Ήδη ο Δήμος Σκύδρας έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την υλοποίηση των εκδηλώσεων του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού 2024 που θα κορυφωθούν με τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο κέντρο της Σκύδρας.


Προκειμένου οι εκδηλώσεις να διοργανωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποιεί ανοιχτή, ενημερωτική συνάντηση στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 κι ώρα 18:00΄.


Στη συνάντηση προσκαλούνται να συμμετάσχουν σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, επαγγελματίες, ομάδες πολιτών και κάθε ενδιαφερόμενος φορέας.


Τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 6980414242 και 2381351804 στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ν΄απευθύνονται για κάθε συνεννόηση ή πληροφορία.


Διοργανώνουμε το Σκυδραϊκό Καρναβάλι 2024 με βάση την επικαιρότητα και τη λαϊκή παράδοση ώστε ν΄αφήσει και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365