Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα στον δρόμο που συνδέει την Αλμωπία με το χιονοδρομικό - Το GPS και ο κλειστός δρόμος

Το GPS και ο κλειστός δρόμος

Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Έδεσσας και της Αλμωπίας, αργά το απόγευμα της Δευτέρας. 


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, δυο οχήματα με τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στον δρόμο που συνδέει την Αλμωπία με το Χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλαν μέσω Αλμωπιας, με αποτέλεσμα να υπάρχει κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς και της πολιτικής προστασίας της περιφέρειας και των αρμοδίων δήμων.


Μετά από λίγη ώρα ο απεγκλωβισμός ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τους πολίτες να μεταφέρονται καλά στην υγεία τους σε ασφαλές σημείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα όχημα επέβαιναν τουρίστες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν GPS για να κατέβουν από το χιονοδρομικό προς Αλμωπία, με αποτέλεσμα αυτό να τους οδηγήσει από τον κλειστό δρόμο μέσω Κερασίας, κάτι που προκάλεσε το παραπάνω συμβάν.


Ένα περιστατικό που δείχνει ποσό σημαντικό ένα να βρεθεί λύση για την άμεση και κυρίως ασφαλή σύνδεση της Αλμωπίας με το χιονοδρομικό, αφού ο δρόμος μέσω Κερασιάς κάθε χειμώνα παραμένει κλειστός, με αρκετούς πολίτες να διαμαρτύρονται.


Στο κέντρο ελέγχου της πυροσβεστικής Αλμωπίας βρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Γιάννης Θεολόγου, ενώ μηχανήματα του Δήμου είχαν συνδρομή στην επιχείριση απεγκλωβισμού.

2 σχόλια:

  1. Τι να περιμένει αυτή η χώρα όταν η μία επαρχία λειτουργεί εις βάρος της άλλης, για να δουλέψουν τα καταστήματα του Αγίου Αθανασίου βάζουν την τροχαία να κλείνει τον δρόμο. ΄Ύστερα μας φταίνε οι ξένοι για όλα τα στραβά του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ομως δν τα κλεινει η τροχαία! Κλιμάκιο απο τν Δημο Εδεσσας παει και βαζει την πινακίδα και 1 κορδελα και όλα κομπλέ. Δηλαδη ριχνει 30 ποντους χιονι και ωραια εκλεισε. 1 μηχανημα 1 φορα αν περασει άνοιξε.Χώρια που υλοτομουντε συσταδες εκει,και πρεπει να ειναι ανοιχτός για να φυγουν τα ξύλα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365