Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι: “Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που θα δώσει τη λύση”

Η αγωνία κορυφώνεται

Υπάρχει «πρόσωπο – μυστήριο» που θα δώσει τη λύση στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για το θρίλερ των τελευταίων ημερών που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.


Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, για την οποία έχει μπει στο «μικροσκόπιο» ένας 50χρονος κρεοπώλης, με τον οποίο ο Μπάμπης είχε μια διαφωνία μέσω social media σχετικά με κάτι χρήματα που του είχε δανείσει, λίγες ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.


«Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».


«Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα καλά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν – ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα – για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.


Για 10η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη. Drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365