Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ήταν πρίγκιπας στο Λυκόστομο

Ήταν πρίγκιπας στο Λυκόστομο

Καλύτερος ο Απόλλων Κρ. Βρύσης πέρασε και από το Λυκόστομο, επικρατώντας με σκορ 2-0 της τοπικής Μαύρης Θύελλας.

Το παιχνίδι ήταν καλό με δυνατές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές, οι φιλοξενούμενοί ήταν ανώτεροι και με ηγέτη τον νεοαποκτηθέντα Καράμπελα, που ήταν εκπληκτικός, έφτασαν δίκαια και καθαρά στην νίκη που τους κρατάει στην κορυφή, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι πάλαιψαν σε όλο το ματς, αλλά το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα ήταν εμφανές και παρά την αγωνιστικότητα τους, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους πρωτοπόρους.

Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Τσερρίκου πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο στο 45’ με τον Καράμπελα με ωραία κεφαλιά από κοντά να ανοίγει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν την νίκη, έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα των Λύκων τον Χατζηλαμπρινό που έμοιαζε ανίκητος, όμως στο 75’ ένα αμυντικό λάθος έφερε τον Τζήμα να φεύγει μόνος από τον χώρο το κέντρου, πλάσαρε ιδανικά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, κλειδώνοντας την νίκη για τον Απόλλωνα.

  

Καλή η διαιτησία των κ.κ Τρυψιάνη, Δέλλιου, Τσαλκάνη.

Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Χατζηλαμπρινός, Μυροφορίδης, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδης, (72’ Αυαλασίδης), Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, (88’ Καραμήτσος), Νάνος, Τσόρμπας Β., Οξούζογλου, (55’ Θεοδωρίδης).


Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης)

Δομουκτσίδης, Γιαλαμούδης, Πλατσιώτας, Παπαδόπουλος Γ., Κουκούδας, Ξανθόπουλος, Γαβριηλίδης, (65’ Παπαδόπουλος Σ.), Ταουσάνης, (81’ Τσιρακίδης), Καράμπελας, Τζήμας, (89’ Σκαπέρδας), Τσερρίκου, (65’ Χατζηαλεξιάδης).

6 σχόλια:

  1. Σαν εξωγηπεδικος ο γιονδης έφυγε από την ομάδα γτ δεν έπαιξε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τραυματίας και θα λείψει για 10ρια μέρες ακόμη….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365