Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε βασιλόπιτα η Αναγέννηση Δωροθέας (ΦΩΤΟ)

Έκοψε βασιλόπιτα η Αναγέννηση Δωροθέας 

Η Αναγέννηση Δωροθέας μέσα σε πολύ ωραίο κλίμα μετά και την πρώτη φετινή της νίκη, τήρησε και φέτος το παραδοσιακό έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας, για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά, με χαμόγελα και ευχές.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο «καφέ ουζερί ψησταριά Πλάτανος», με την διοίκηση να δίνει τις ευχές της και στη συνέχεια προχωρεί στην κοπή της πίτας, προκειμένου να αναδειχθεί ο τυχερός της χρονιάς! 

Το φλουρί έπεσε στον Φώτη Αδέμη, που ήταν ο τυχερός της βραδιάς και κέρδισε το δώρο της διοίκησης, που ήταν χρηματικό ποσό.

Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης εύχεται σε όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365