Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Τιμήθηκε ο «Σαλπιγγίδης» από την Αναγέννηση Δωροθέας

Τιμήθηκε ο «Σαλπιγγίδης» από την Αναγέννηση Δωροθέας

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Αναγέννησης Δωροθέας καθώς τίμησε τον “άρχοντα” του τοπικού ποδοσφαίρου, Μάριο Παντελίδη.

Η διοίκηση της Αναγέννησης λίγο πριν το  παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Άρνισσας για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αποφάσισε να τιμήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής. 

Ο Σαλπιγγίδης όπως τον αποκαλούν όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι αγαπητός απ’ όλους, τόσο για τον άριστο χαρακτήρα του όσο και για τις ικανότητες που είχε ως ποδοσφαιριστής. Οσοι γνωρίζουν τον Μάριο Παντελίδη ως ποδοσφαιριστή, θα θυμούνται τα εκπληκτικά χτυπήματα φάουλ που εκτελεί, αλλά και για τον άψογο χειρισμό της στρογγυλής θεάς, να σημειώσουμε ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365