Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σκύδρας

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Ν. Τσουφλίδη

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Ν. Τσουφλίδη:

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ. 

Ορίστηκαν χθες 1/1/2024 με απόφαση της Δημάρχου Σκύδρας κας Ιγνατιάδου οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου. 

Αναλυτικά:

Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας:

α) ΓΙΤΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

β) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ

γ) ΜΕΓΑ ΜΙΧΑΗΛ

δ) ΜΠΟΦΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

ε) ΒΕΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

στ) ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

ως Αντιδημάρχους του Δήμου Σκύδρας με θητεία από 1-1-2024 μέχρι 31-12-2024

εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Στον κ. ΓΙΤΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ως έμμισθο καθ' ύλην Αντιδήμαρχο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες καθαριότητας, πρασίνου και πολιτικής προστασίας, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο άρθρο 11 του ΟΕΥ Δήμου Σκύδρας.

2. Στον κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ ως έμμισθο καθ' ύλην Αντιδήμαρχο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες Αγροτικής Ανάπτυξης, άρδευσης, αγροτικής παραγωγής και αρμοδιότητες σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο άρθρο 10 του ΟΕΥ Δήμου Σκύδρας.

3. Στον κ. ΜΕΓΑ ΜΙΧΑΗΛ ως έμμισθο, καθ' ύλην Αντιδήμαρχο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες εποπτείας των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Αθλητισμού καθώς και του ΚΕΠ, όπως αναλυτικά αναφέρονται στα άρθρα 12, 14 και 15 του ΟΕΥ Δήμου Σκύδρας.

4. Στον κ. ΜΠΟΦΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ως έμμισθο, καθ' ύλην Αντιδήμαρχο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες εποπτείας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Υπηρεσιών, καθώς και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού,

Οργάνωσης και Πληροφορικής, όπως αναλυτικά αναφέρονται στα άρθρα 9 και 14 του ΟΕΥ Δήμου Σκύδρας

5. Στην κ. ΒΕΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ως έμμισθη καθ' ύλην Αντιδήμαρχο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες εποπτείας, α) του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού για τα θέματα Κοινωνικής Προστασίας (Κέντρο Κοινότητας, Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνική Μέριμνα) και Παιδείας (Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια) όπως αναλυτικά αναφέρονται στο άρθρο 12 του ΟΕΥ του Δήμου Σκύδρας (πλην θεμάτων Αθλητισμού) και β) της Αυτοτελούς οργανικής μονάδας που θα διαδεχθεί το καταργούμενο ΝΠΔΔ ΕΦΑΚΠΠ του Δήμου Σκύδρας για τα θέματα που αναφέρονται στον ΟΕΥ του (ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί, ΚΔΑΠ, Φιλαρμονική, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Εκδηλώσεις) 

6. Στον κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ως άμισθο κατά τόπον

Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Μενηίδας, αρμοδιότητες που αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 16 του ΟΕΥ του Δήμου Σκύδρας:

α) την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, Μενηίδας.

β) την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα, Μενηίδας σε συνεργασία με τους προέδρους των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους, στη δημοτική ενότητα

γ) τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

δ) την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων,

πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Μενηίδας.

Στον ίδιο, ως καθ' ύλην Αντιδήμαρχο μεταβιβάζει επίσης τις αρμοδιότητες εποπτείας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Λαϊκών Αγορών, Άδειας καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Αδειοδότηση - Ρύθμιση Εμπορικών δραστηριοτήτων, θέματα απασχόλησης, και Τουρισμού όπως αναλυτικά αναφέρονται στο άρθρο 10 του ΟΕΥ Δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365