Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Μηλιά Αλμωπίας: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου της Μηλιάς

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου της Μηλιάς:


Καλησπέρα σε όλη την ομάδα... ήρθε η ώρα να ξαναδειξουμε φωτογραφίες από το σπίτι που κάηκε ολοσχερώς... χάρη στην εθελοντική προσφορά κάποιων ανθρώπων που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους έχουν γίνει οι εξής εργασίες:

 έχουν φύγει οι σοβάδες, έχει αντικατασταθεί το ηλεκτρολογικό δίκτυο. Προχωράει βήμα βήμα και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μάστορες (οι οποίοι εργάζονται στις δικές τους δουλειές και όποτε μπορούν, κάνοντας υπερωρίες)να το σοβατισουν, να το βάψουν να τοποθετηθούν εξωτερικά κουφώματα. Έχει βρεθεί κουζίνα, σαλόνι,πολυφωτα και πάρα πολλά άλλα είδη που θα χρειαστούν... για όποιον θέλει να βοηθήσει υπάρχει λογαριασμός στην Alpha bank GR2901408730873002101110939 Αντωνης Τζιβεκης του Δημητρίου . 

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέρατε να "τρέξετε" το θέμα με πολύ γρήγορους ρυθμούς παρόλο που μεσολάβησε το διάστημα των γιορτών... Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας... καλό Σαββατοκύριακο και καλή συνέχεια σε όλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365